Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

Evelin Mary Katarina Wesström, 3 veckor

BarnSkapad av Marina ons, oktober 31, 2007 11:39:32

Idag blir Evelin 3 veckor och jag tycker redan tiden går fort smiley. Idag har hon också fått papper på att hennes namn har blivit registrerat på skatteverket. Hela hennes namn är Evelin Mary Katarina Wesström.

Det är många som inte uppfattar att hon heter Evelin utan tror att vi säger Evelina, så det kommer nog bli många rättningar i framtiden. Jag som heter Marina är ju van vid att inte folk riktigt kommer ihåg mitt namn, men jag blir sälla kallad för Maria utan det burkar vara Martina, Marika eller Marita som jag blir kallad när mitt namn har glömts bort.

Evelin har fått sina andranamn till minne av min farmor och mamma. Mary hette min farmor som dog i cancer i våras, farmor var "bara" 79 år. Katarina var mammas andranamn och även min syster heter det i andranamn.

Eftersom jag valde alla förnamnen så fick Evelin heta Wesström som sin pappa smiley. Fast jag ska ju erkänna att Hansson aldrig var något alternativ och förhoppningsvis kommer jag också snart heta det namnet, så fort vi får till ett bröllop smiley.

Blog Image

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Marita sön, november 04, 2007 20:31:47

Ja men Marita är väl inte fel att bli kallad! ;D Kikar in och säger söt bebis och fin hund!!

Skapad av enioreh ons, oktober 31, 2007 21:23:18

Häftig tröja lilltjejen har fått! :D Och söt är hon också. :)