Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

Lydiga hunden

HundSkapad av Marina tis, oktober 30, 2007 11:47:54

Eftersom jag spydde så mycket galla över Tindra igår fick jag ju lite dåligt samvete, det låter ju som att hon är värsta monstret och det är hon förståss inte.

Nu på morgonen när jag var ute och hämtade posten var hon med mig ute och då kom det en person och lade reklam i vår postlåda. Tindra var givetvis lös som hon alltid är på tomten och jag sade till henne att sätta sig ner där hon var en bit ifrån mig och det gjorde hon direkt och satt kvar tills jag sa till att hon fick resa sig när personen hade gått iväg.

Vi pratade med en granne här om dagen för första gången och hon berömde Tindra för att hon alltid är lös på tomten och aldrig sticker iväg även om det kommer folk eller hundar gående på vägen utan för. Och visst är det så, även om hon ibland kan skälla på dom så sticker hon aldrig dit och hälsar.

Dessutom så kan jag ha henne lös när vi går där det inte är så mycket folk och kommer det någon så ropar jag på henne och då kommer hon direkt.

Sedan får jag ju inte glömma att hon är jätte snäll mot Evelin, hon sköter sig verkligen jättebra med Evelin. Det enda som jag är rädd för är att Tindra ska göra något av misstag som skadar Evelin t.ex. om hon trampar på henne eller lägger sig för nära så hon hamnar på Evelin. Så det gäller att vi är med och kollar hela tiden.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.