Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

syjunta här kommer jag

Allt möjligtSkapad av Marina ons, september 17, 2008 11:10:29

Jag är inte så värst pysslig av mig och det där med att sy var jag visserligen ganska bra på i skolan och jag sydde endel hemma när jag var barn men sedan jag blev vuxen har det inte blivit så mycket av det. Jag har liksom inte riktigt tålamod med det.

Men för någon månad sedan hittade jag på en marknad en så fin väska i nycklepigstyg som jag ville ha till Evelin men jag gillad inte riktigt modellen på väskan. Så för några veckor sedan kom jag över en bit av tyget för att kunna sy en egen väska. Tyvärr har jag ingen egen symaskin men svärmor har ju det så i förra veckan var jag där och sydde en väska av tyget. Sedan lånade jag hem symaskinen eftersom det fanns mycket tyg kvar så jag kunde sy fler väskor.

Nu har det alltså blivit två väskor till Evelin, en stor för leksaker och en lite mindre som hon typ kan ha nappar i. Jag har tyg kvar till en liten och två stora väskor till så vi får väl se om inspriationen håller i sig så kanske det blir fler väskor smiley.

Jag och några andra mammor har funderat på att börja en syjunta men ingen av oss är särskilt intresserade av att sy, men nu har iaf jag kommit igång med att sy även om man väl inte drar med sig symaskinen när man ska på syjunta. Så det får väl bli en "snackjunta" istället smiley.

Blog Image

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.