Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

barndomsminne

Allt möjligtSkapad av Marina tis, juli 29, 2008 00:11:03

Idag har vi varit och badat på badplatsen i Sannäs, eftersom jag var där och badade mycket som barn så fick jag många barndomsminnen när vi kom dit. Jag har inte varit där på minst 6 år och ändå såg det precis ut som det alltid har gjort. Eller ja en liten försämring hade ju hänt, de hade tagit bort trampolinen som jag har hoppat så många gånger ifrån.

Jag kom att tänka på när vi fortfarande hade den sista Mazda 323:n (jag var runt 6-7 år då) och vi klämde in oss i bilen tillsammans med grannarna. Vi var 2 vuxna och 5 eller 6 barn i bilen, något trångt men det gick ju bra ändå. Sedan var vi där hela dagen och badade, sprang i berget, fiskade krabbor och fikade.

Sedan när jag blev äldre och jag och mina kompisar fick åka och bada själva var det ofta till Sannäs vi åkte för det var det närmaste badplatsen som vi kunde cykla till. Då låg vi på en klippa uppe i berget och solade och badade massor.

Idag var det en helt underbar dag på min barndoms strand tillsammans med min make, dotter och syster, det var hur skönt som helst i vattnet. Jag provade hopptornet igen och eftersom trampolinen var borta fick jag ge mig på trean istället. Men jag måste nog erkänna att det var lite av en skräckupplevelse och näsan fick sig en rejäl genomsköljning smiley. Evelin njöt som vanligt i vattnet, det där med att bada är verkligen hennes grej smiley.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Nicco tor, augusti 14, 2008 14:18:33

Min barndoms älskade sannäs med.

Kul att hitta någon som skriver om detta lilla samhälle