Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

ullared

Allt möjligtSkapad av Marina sön, april 20, 2008 21:58:33

I fredags eftermiddag drog fyra morsor iväg till Ullared för lite shopping, det kändes lite konstigt att åka barnfritt. Men både för vår del och barnen var det bäst att dom var hemma hos sina pappor, tänk vilken lyx att få shoppa utan att behöva tänka på mat-, sovtider och blöjbyten. För min del var det ju lite jobbigt med tuttarna eftersom jag behövde pumpa ur dem nu när inte Evelin kunde amma, det blev en pumpning på kvällen och en på morgonen. Påvägen hem tänkte jag pumpa men eftersom vi skulle komma hem runt kl. 19 så tänkte jag att Evelin kunde amma när jag kom hem, men typiskt nog hade hon somnat så jag fick pumpa ur mina sprängfyllda tuttar direkt när jag kom hem.

Jag har ju varit på Ullared några gånger förut men senast var för 3,5 år sedan och då var det ju inte så aktuellt med barngrejer så den delen var en helt ny värld för mig.

Och hur gick då shoppingen, givetvis kanonbra! Det blev mest grejer till Evelin, jag hade siktat in mig på nappar, haklappar och nappflaskor i första hand och det blev det mycket av. Till mig blev det en ny bikini, sockar och trosor, även Tobias fick några grejer. Dessutom köpte jag grillbestick, ramar, ett fotoalbum och hygienartiklar.

Rapporten hemifrån hur det har gått för barnet och fadern har varit bra men Evelin hade varit lite gnällig på förmiddagen. Tobias tyckte det var lite bökigt med nattmaten och det förstår jag, för mig är det ju bara att lägga fram tutten han var ju tvungen att gå upp och värma innan matningen. Det märktes verkligen på Evelin när jag kom hem att hon inte har ammat färdigt, hon var helt salig när hon fick tutten.

Här kommer bilder på det mesta av det jag köpte till Evelin.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Petra Westermark sön, april 20, 2008 22:15:44

oj finns det så fina filtar där..:-)