Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

gratis är inte alltid bara gott

Allt möjligtSkapad av Marina ons, april 16, 2008 00:20:06

Ikväll satte jag igång med att välja ut bilder som skulle skickas in för framkallning, anledningen till att jag fick tummen ur var att ExtraFilm hade ett erbjudande om gratis fotobok och det kunde jag ju givetvis inte motstå. Nu blev det tyvärr ingen fotobok för jag insåg tillslut att tiden var för knapp för att jag skulle få ihop fotoboken (erbjudandet gick ut idag), det skulle ta alldeles för lång tid eftersom det var så krångligt smiley. Jag hoppas att det kommer fler sådana erbjudanden och då ska jag vara ute i god tid.

När jag hade valt ut alla bilder som jag ville framkalla från början av december fram tills idag så insåg jag att det var 180 st smiley. Eftersom jag är jätte dålig på att få in bilderna i album så skickade jag inte in alla dessa bilder, dessutom när ska man bläddra i alla dessa album som blir? Det är nog bättre att jag gör mina album digitalt istället smiley.

Men nu är iaf dopkorten och ett axplock med lite andra kort på Evelin skickade för framkallning smiley. Några av korten ska vi nog ge till Evelins gammelmormorar (heter det så i plural?), för de har inte tillgång till att se bilder på henne som jag lägger ut på nätet.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av petra från karlskoga tråden fre, april 18, 2008 09:53:02

vi har bara en massa kort på pojkarna på datorn,det är bara då vanessa var bebis som vi var "duktiga" o hade vanliga kort .satte in i fotoalbum o sånt.

men nu är det nog över ett år sen som vi skrev ut vanliga kort..

vi har haft en fotoskrivare hemma som man sätter i minneskortet i o så skriver den ut fotobilder..sån rekommenderas om man vill ha kort i fotoalbum men inte orkar/hinner skicka för framkallning..

kram petra