Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

på rymmen från babygymmet

BarnSkapad av Marina ons, april 02, 2008 17:39:20

Sedan vi började lägga Evelin på golvet har vi lagt henne i babygymmet och hon har hållit sig kvar på det området även sedan hon lärt sig att rulla. Oftast när hon rullat har hon bara gjort det åt ett håll eller så har hon hamnat mot någon av bågarna och hållit sig innanför p.g.a. dem. Men sedan någon vecka tillbaka har hon börjat att ta sig utanför babygymmet genom att rulla eller dra sig bakåt, framåt eller åt sidan (mest bakåt).

I förra veckan lade sig Tindra ca 40 cm från babygymmet och då tog sig Evelin till henne för att "klappa" vovven, det tog tid men man såg hur hon jobbade medvetet på att ta sig till Tindra. När hon kom äntligen kom fram till Tindra klappade hon henne i munnen, Tindra låg snällt kvar men jag tog ändå bort Evelin därifrån.

Så nu är friden över med att ha ett barn som bara ligger kvar där man lagt den. Igår såg jag t.o.m. att hon i någon sekund hade hela magen i luften när hon låg på mage, men jag tror nog att det dröjer ett tag innan hon får till krypningen.

Blog Image

Blog Image

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Ritha ons, april 02, 2008 23:33:31

Aktiv tjejj! Min gör inte så... Ramlar hon på magen så ligger hon där. Gungar på magen och drar in benen inunder sig lite... Hu! Snart kryper dom och då får grinden åka upp - som vi inte har köpt, haha!