Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

vågar man verkligen fortsätta blogga?

Allt möjligtSkapad av Marina tor, mars 20, 2008 23:45:40

Efter att ha sett kvällens Insider på TV 3 där de hade lusläst massa riksdagsledamöters bloggar för att kolla upp om dom fuskar med sina sjukskrivningar börjar jag fundera på om man verkligen vågar blogga smiley. Visserligen har jag ju inte det problemet för skulle inte jag sjukskriva mig skulle ju min arbetsgivare märka att jag inte har varit på jobbet smiley. Mitt problem just nu när jag jobbar hemifrån är snarare tvärtom, som förra torsdagen när jag låg i magsjuka och egentligen hade tänkt jobba så kunde jag ju inte ens sjukskriva mig smiley.

Även i kvällens Efterlyst citerades det från bloggar, då var det från mammans och hennes sambos blogg i de hemska Arbogamorden det handlade om smiley. Tänk om barnen blev mördade för att mördaren irriterade sig på vad mamman eller hennes sambo skrev i sina bloggar smiley.

Man får nog verkligen fundera på vad man skriver i sin blogg för det är ju trots allt så att vem som helst i hela världen kan gå in och läsa vad man skriver. Det känns ganska skrämmande när man tänker efter, efter 5 år på nätet så kanske det är dags att gå tillbaka till den anonyma världen igen...

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av petra lör, mars 22, 2008 18:06:47

man blir lite rädd när man läser att de kan ha blivit påverkade av bloggen som mamman skrev i arboga.men det måste ha legat mycket annat bakom också.

hoppas ni får en fortsatt trevlig påskhelg.kram petra