Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

en hel natts sömn

BarnSkapad av Marina tis, mars 18, 2008 09:21:39

Tänk hur utvilad man är när man får sova en hel natt utan ett enda avbrott och det fick jag göra inatt, tack för det Evelin!

Evelin har sedan hon började somna för natten vid runt sjutiden på kvällen alltid vaknat vid 3 och 6 för att vilja ha mat. Jag trodde att det skulle förändras när hon började få gröt på kvällen för två veckor sedan men det gjorde det inte. De flesta nätterna har rutinerna hållit i sig men inatt hoppade hon över båda målen smiley.

Även igår hoppad Evelin över maten kl. 6 och då var hon ändå vaken och låg i sin säng och grejade med sina saker istället för att skrika på mamma att hon ville ha mat.

Hoppas att den här trenden håller i sig för även om inte jag har så ont av att vakna på natten för att mata Evelin så är det ju ännu skönare att få sova utan avbrott.

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Marie ons, mars 19, 2008 08:52:49

Vad skönt! Hoppas det håller i sig, vet själv hur skönt det är att få sova hela nätter. Ebba dover fortfarande 12 timmar utan att vakna, o det är jätte skönt! Hon är väl lik mig, jag kan sova 12 timmar per natt.

Skapad av Ritha tis, mars 18, 2008 22:10:35

Fotokursen är via studieförbundet vuxenskolan, tfn 50080. Det blev helt plötsligt så många, så de ringde idag och bytte oss till torsdagar med början nästa vecka. Ring och se om du får plats? Kostar ca 1045 om jag minns rätt.