Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

5 år utan mamma

Allt möjligtSkapad av Marina sön, mars 02, 2008 19:29:42

Idag är det 5 år sedan min underbara mamma dog i cancer, då hände det där som man tror bara drabbar alla andra men inte mig. Mamma skulle ju bara finnas där för alltid. Det är helt otroligt att det har gått så lång tid samtidigt som det känns som en hel evighet sedan. Ibland tror man att tiden läker alla sår men det gör det inte men man måste bara lära sig att leva med dem.

Mamma var inte bara min mamma hon var också bland de klokaste människorna jag någonsin har träffat. När det var något jag skulle bestämma så var det alltid mamma jag rådfrågade först. Det var jätte jobbigt att vänja sig vid att hon inte fanns där med sina kloka svar och nu sedan jag själv har börjat mitt liv som mamma har allt det där jobbiga kommit tillbaka igen.

Mamma var också en helt underbar vän, vi hittade på mycket tillsammans och vi delade hundintresset. Även om inte mamma hade ett riktigt lika brinnande intresse som jag hade så följde hon ofta med på hundgrejer och hon gick några kurser tillsammans med "gamla" Hilda när jag gick med mina hundar.

Till mammas ära spelar jag den bästa låten från Melodifestivalen igår, Calaisas låt If I Could, det är helt otroligt att inte en så fin låt gick vidare. http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1072784

Jag saknar dig så mamma.

Blog Image

  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Malin tis, mars 04, 2008 16:10:29

Måste ha varit en jobbig tid, kan inte ens tänka mig hur hemskt det är att inte ha sin mamma i livet :(
Jättefint skrivet & jag förstår att du tänker på henne mycket!


Skapad av Syrran mån, mars 03, 2008 12:09:02

Fint skrivet, det kom en liten tår i ögonvrån.

Har ofta tänkt på när man själv blir mamma och hur jobbigt det kommer när mamma inte kommer vara där, men hon finns med dig hela tiden åndä det vet du.

Var hos mormor och morfar och såg bilder från när mamma var ung, det kändes så himmla overkligt men var jätte skoj på samma gång.

Pussa lillflcikan från mig