Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

nya morgonrutiner

BarnSkapad av Marina ons, februari 13, 2008 11:10:58

Lilla fröken har lagt sig till med nya morgonvanor som inte är till mammans belåtenhet smiley, tidigare har Evelin sovit till runt kl. 10 men nu har hon börjat vakna mycket tidigare. Det kan ju ha att göra med att hon lägger sig redan runt klockan åtta på kvällen, men det gör också att hon är hungrig två gånger på natten mot bara en gång förut.

Ibland går det bra på morgonen när Evelin är nöjd och kan ligga vaken i sin säng med nappen i munnen, greja med snutten och titta på mobilen över sängen så att mamman kan fortsätta sova vidare smiley. Men ibland är det bara för mamman att vakna eftersom bebisen vill ha sällskap, till hennes fördel får jag väl säga att det alltid är med ett leende smiley.

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Marie ons, februari 13, 2008 12:57:17

visst är det skönt att få sova länge på mornarna, men ebba har också börjat somna tidigare på kvällarna runt åtta halv nio, och då måste det automatisk bli tidigare uppgång på morgonen, men det är väl bra då kommer man upp i tid om man ska iväg någonstanns. säg till när du ska till öppnaförskolan nästa gång så hänger vi på. kram