Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

nystädade köksskåp

HusetSkapad av Marina mån, februari 04, 2008 16:22:04

Idag har jag ägnat eftermiddagen åt att städa och ändra om i köksskåpen, eftersom Evelin är sjuk så vi inte kan gå ut och jag inte har något jobb kvar att göra så blev det städning idag. Efter att ha haft det nya köket i ett år har jag kommit på att vissa grejer hamnade lite fel från början men dom har inte blivit flyttade tidigare.

Alla torrvaror t.ex. har tidigare stått i överskåp och här om dagen när jag grejade runt upptäckte jag att vi hade 6 knäckebröd paket smiley. Det hade blivit så eftersom vi inte hade någon koll på vad som fanns längst in i skåpet och köpt nytt istället för att leta. Så nu har torrvarorna hamnat i två utdragslådor ist och där hoppas jag att vi lättare ska få en översikt över vad som finns.

Att det ställer till det för Tobias behöver jag inte vara rädd för eftersom han ännu inte har lärt sig vart vi har saker och ting i köket. Tro inte för den delen att han inte brukar vara där för så är det absolut inte, Tobias lagar mycket mer mat än vad jag gör. Men det är jag som handlar mest och oftast tar ur diskmaskinen och det är ju då grejerna hamnar i skåpen.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.