Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

nya bloggen blir den permanenta

Allt möjligtSkapad av Marina ons, oktober 08, 2008 19:43:44

Nu har jag bestämt mig, jag kommer fortsätta blogga på http://tinni78.blogspot.com och avsluta den här bloggen här. I blogspot.com bloggen finns det många funktioner som jag saknar i den här bloggen så jag har ibland funderat på att byta redan innan haveriet. Givetvis kommer denna blogga att ligga kvar men alla nya inlägg läggs i den nya bloggen.

Välkomna att följa mig på http://tinni78.blogspot.com och för er som har länkat till mig så ändra gärna till den adressen.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post386

äntligen

Allt möjligtSkapad av Marina tis, oktober 07, 2008 20:57:56

Äntligen fungerar bloggen efter nästan 3 veckor, vad skönt att allt finns kvar och nu ska jag se till att spara ner allt jag har skrivit så att det inte försvinner om något skulle hända igen.

Givetvis har jag inte kunnat hålla mig från att blogga under tiden bloggen inte fungerat, så för er som inte har hittat dit så har jag bloggat på http://tinni78.blogspot.com

Nu är jag lite fundersam på om jag ska behålla den nya bloggen eller om jag ska fortsätta blogga här, det får jag väl fundera på tills jag ska göra nästa inlägg.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post385

syjunta här kommer jag

Allt möjligtSkapad av Marina ons, september 17, 2008 11:10:29

Jag är inte så värst pysslig av mig och det där med att sy var jag visserligen ganska bra på i skolan och jag sydde endel hemma när jag var barn men sedan jag blev vuxen har det inte blivit så mycket av det. Jag har liksom inte riktigt tålamod med det.

Men för någon månad sedan hittade jag på en marknad en så fin väska i nycklepigstyg som jag ville ha till Evelin men jag gillad inte riktigt modellen på väskan. Så för några veckor sedan kom jag över en bit av tyget för att kunna sy en egen väska. Tyvärr har jag ingen egen symaskin men svärmor har ju det så i förra veckan var jag där och sydde en väska av tyget. Sedan lånade jag hem symaskinen eftersom det fanns mycket tyg kvar så jag kunde sy fler väskor.

Nu har det alltså blivit två väskor till Evelin, en stor för leksaker och en lite mindre som hon typ kan ha nappar i. Jag har tyg kvar till en liten och två stora väskor till så vi får väl se om inspriationen håller i sig så kanske det blir fler väskor smiley.

Jag och några andra mammor har funderat på att börja en syjunta men ingen av oss är särskilt intresserade av att sy, men nu har iaf jag kommit igång med att sy även om man väl inte drar med sig symaskinen när man ska på syjunta. Så det får väl bli en "snackjunta" istället smiley.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post384

bara två veckor kvar som mammaledig

BarnSkapad av Marina ons, september 17, 2008 09:52:14

Då börjar mammaledigheten närma sig slutet med stormsteg för 1 oktober börjar jag jobba heltid och Tobias går hem på pappaledighet. Men det är tyvärr inte två hellediga veckor eftersom jag jobbar fredagar och jag troligtvis ska jobba nästa onsdag så är det bara 7 lediga vardagar kvar med idag smiley.

Det känns ganska vemodigt att börja jobba heltid, samtidigt som jag till viss del ser fram emot det så tror jag att det kommer bli jobbigt att vara borta från Evelin så många arbetsdagar per vecka. Det är ju så stor del av hennes vakna tid som jag är borta de dagar jag jobbar.

För min del hade jag gärna kunna tänkt mig att vara hemma ett bra tag till och kanske gått upp till två arbetsdagar i vecka, men Tobias måste ju få vara hemma hos Evelin också och jag vet att han ser fram emot det. Dessutom längtar arbetskamraterna efter att jag ska börja jobba mer så dom kan lägga över fler arbetsuppgifter på mig smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post383

öroninflammation

BarnSkapad av Marina tis, september 16, 2008 16:34:27

Idag har jag och Evelin varit hos farbror doktorn och hon har fått penicillin eftersom hon har öroninflammation. Hon har varit snorig i några dagar och i söndags kväll fick hon feber också igår märkte jag att hon var lite kladdig vid örat men tänkte inte mer på det eftersom det kanske vara matkladd. Men så idag var hon mer kladdig och då ringde jag till vårdcentralen.

För att vara sjuk är ändå Evelin väldigt pigg, det enda hon inte tycker om är när vi håller på men hennes näsa. Så det är ett evigt bökande när hon ska få näsdroppar eller när hon är snorig smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post382

klappa händerna när du är riktigt glad

BarnSkapad av Marina ons, september 10, 2008 12:10:19

På BVC's 10 månaderskontroll kollas det alltid om barnet kan klappa händer eller inte och det kunde inte Evelin när hon var 10 månader. Även fast jag brukar sjunga många klappahänder ramsor för henne ville det inte lossna. Men nu på semestern när hon nästan var 11 månader lossnade äntligen klappandet och nu gör hon inte annat än klappar händer nästan hela tiden smiley.

Det är ju så med barns utveckling vissa saker kommer sent men sitter direkt och andra saker lär dom sig tidigt men slutar att göra. Det senare har det varit för Evelin med att stå utan stöd, hon släppte taget för första gången när hon var 9 månader men efter det har det inte gått framåt alls. Ibland kan det gå flera dagar mellan att hon försöker stå och ibland är det ett par gånger om dagen. Men det kommer väl när det kommer just nu har hon ju fullt upp med att klappa händer istället smiley.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post381

kvällarna på Cypern

Allt möjligtSkapad av Marina ons, september 10, 2008 11:06:23

Vi låg ju inte bara vid poolen och badade hela dagarna på semestern, det var ju kväll ibland och då var det underhållning och god mat som gällde smiley.

Blog Image

Blog Image

Underhållning för små

Blog Image

Evelin och kusinerna Ester och Aron tittar förtjust på Bamse med vänner.

Blog Image

Dubbel uppsättning med dryck gör ju inget när man har all inclusive smiley.

Blog Image

Underhållning för stora, det var jätte bra shower nästan varje kväll.

Blog Image

Blog Image

Evelin vill provsmaka mammas drink.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post380

njuter i skuggan

Allt möjligtSkapad av Marina tis, september 09, 2008 17:14:16

Det blev mycket njutande i skuggan under semestern, all tid som vi inte spenderade i vattnet eller i restaurangen vilket iof var stor del av semestern spenderade vi i skuggan under ett olivträd. Det gav helt perfekt skugga men döm om vår förvåning när vi kom dit sista dagen och platserna var upptagna smiley, visst hittade vi en annan bra skuggig plats men det kändes inte riktigt lika bra som platsen vi hade haft de fem tidigare dagarna.

Jag kan lika gärna klargöra att mannen på bilderna nedan inte är min man utan hans bror Uffe, det var mer än en gång på semestern som de blev ihop blandade. Det händer iof annars i deras liv också eftersom dom har haft samma arbetsplats i många år. Själv kan jag inte alls se att de är så lika men jag är väl lite väl partisk smiley.

Blog Image

Aron och Evelin leker på Uffe i skuggan.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Lena gjorde halsband.

Blog Image

Aron och Evelin vilar ut efter ett bad.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post379

me&i

BarnSkapad av Marina tis, september 09, 2008 16:24:50

Idag har jag varit och hämtat Evelins första me&i klänning som jag köpte när jag var på homeparty hos Petra för några veckor sedan. Till klänningen har jag köpt ett par gammalrosaverlotights på Lindex, hon kommer bli så söt i dom kläderna.

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post378

poolbruden

BarnSkapad av Marina tis, september 09, 2008 11:51:19

Jag börjar väl med att visa några härliga poolbilder på Evelin. Jag behöver väl inte ens skriva att säkert hälften av de 700 semesterbilderna var på Evelin smiley.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post377

hemma igen

Allt möjligtSkapad av Marina tis, september 09, 2008 09:47:55

Igår kväll kom vi hem igen från en helt underbar semestervecka på Cypern, allt har varit helt kanonbra där. Jag kan verkligen rekommendera att åka till Hotell Blue Village Nausicaa Beach i Fig Tree Bay, det är när till både havet och poolen och maten är jätte god. Vi hade all inclusive så det har blivit mycket ätande den här veckan, jag vågar nog inte ens ställa mig på vågen.

Alla i familjen har verkligen njutit hela veckan och Evelin har varit på toppen humör hela tiden. Hon har badat både i poolerna och havet felar gånger om dagen och hon har inte haft mer ont av värmen än att det har gått över med ett svalkande dopp. Flygresorna gick väldigt bra med Evelin även om hon var lite väl aktiv en stund på hem vägen, det var iaf skönt att hon inte hade ont av start och landning.

Jag lovar att lägga ut bilder i bloggen, men det är lite svårt att välja vilka bilder för det har blivit 706 bilder smiley. Jag har bara hunnit kolla igenom alla och det har blivit många bra kort. Nackdelen med att ta så mycket kort är ju givetvis att det tar så mycket tid att titta på dem och jämföra vilka som är bäst smiley.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post376

cypern nästa

Allt möjligtSkapad av Marina mån, september 01, 2008 12:08:05
Ikväll åker vi till Cypern och ska vara där en vecka och njuta i solen, så det kommer bli tomt här på bloggen under tiden. Det ska bli så skönt att komma hemifrån lite och få lite mer sommarvärme, man kan ju inte tro att det bara är 1 september för det var ju så länge sedan det var riktigt varmt.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post375

första dockan

BarnSkapad av Marina sön, augusti 31, 2008 18:46:46

Igår var vi på marknad i Nora och då fick Evelin sin första docka av farmor och farfar, den blev direkt en riktig favorit. Först satt hon och grejade med den i vagnen och bilen och när hon kom hem så släpade hon med sig den här inne vart hon än skulle smiley.

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post374

Tävling

BarnSkapad av Marina fre, augusti 29, 2008 23:30:36

Blog Image

Jag tävlar om ett valfritt plagg från Lollopard på Robins Garderob http://robinsgarderob.blogspot.com
Coolaste barnkläderna i stan... TÄVLA DU MED

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post373

badbrud

BarnSkapad av Marina tor, augusti 28, 2008 16:20:15

Jag måste bara visa några härliga badbilder på Evelin när hon badade igår.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(3)//marinasblogg.wesstrom.se/#post372

ett foto i timmen 2008-08-27

Ett foto i timmenSkapad av Marina tor, augusti 28, 2008 09:09:45

Blog Image

08:18 - Jag och Evelin lämnar sängen och lämnar kvar hennes kossa.

Blog Image

09:13 - Dags att ta tag i disken.

Blog Image

09:59 - Nybadad Evelin delar med sig av nappen till mamma.

Blog Image

11:23 - Vi går hemifrån, blomman som står utanför dörren.

Blog Image

12:35 - Är på stan och tar givetvis en sväng in på Lindex.

Blog Image

13:21 - Är på Strandkanten men fikakompisar, jätte god kycklingwook med nudlar.

Blog Image

14:22 - Är kvar på Strandkanten, har framme kameran och visar bilder för de andra morsorna.

Blog Image

15:47 - Har gått hem och hämtat Tindra för att ta en promenad med henne också.

Blog Image

16:22 - Evelin käkar nektariner till mellanmål.

Blog Image

18:46 - Efter att ha vilat en stund och missat 17 kortet sätter jag mig vid datorn.

Blog Image

20:14 - Avslutar dagens korta arbetspass.

Och med det så slutar dagens bilder, resten av kvällen tillbringades framför tvn/datorn.

Blog Image

 • Kommentarer(6)//marinasblogg.wesstrom.se/#post371

evelin fotomodell

BarnSkapad av Marina mån, augusti 25, 2008 16:20:07

Här kommer några bilder från nya kameran och visst är det Evelin som får vara fotomodell smiley, jag har även försökt ta några kort på Tindra men det är lite svårt att ta kort fartkort på henne när man inte har assistans. Nu gäller det bara att fotografen ska bli duktig på att ta kort för det räcker ju inte bara med bra utrustning smiley.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post370

digitalsystemkamera

Allt möjligtSkapad av Marina mån, augusti 25, 2008 15:52:57

Det hjälpte att sätta en digitalsystemkamera överst på önskelistan smiley, men efter mycket jämförande, ältande och funderande blev det inte en Nikon D40 som var första funderingen. Det stod mest mellan Nikon och Canon men tillslut blev det en Sony DSLR-A300. Just nu håller jag på att ladda över de första 190 tagna bilderna, så jag vet ju inte riktigt hur resultatet blir men den känns jätte skön att fota med. Det bästa av allt är att kameran tar kort utan fördröjning, för även om vår förra kamera var ganska snabb så var den inte tillräckligt snabb. Håll utkik i bloggen för snart kommer det bilder.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post369

bröllopsfoto i Karlskoga Tidning

BröllopSkapad av Marina fre, augusti 15, 2008 13:09:20

Jag har hört att vårt bröllopsfoto är med i Karlskoga Tidning idag, jag har ännu inte sett det själv. Jag vet inte vilket kort det är som är med eftersom det är fotografen Yvonne Berget som har valt ut kortet, men jag är helt säkert på att det är ett jätte fint kort för hon tog så bra bilder. Jag kan verkligen rekommendera henne som fotograf om ni ska ta kort, hon har Ateljé Kvarnstugan som ligger på Blomsholm strax utanför Strömstad.

Om ni inte har KT så håll utkik i andra tidningar för det kanske kommer en bild i en tidning nära dig snart smiley.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post368

bästa leksakerna

BarnSkapad av Marina fre, augusti 15, 2008 12:53:37
Jag har varit en sväng på stan idag och då passade jag på att köpa samma leksaker till Evelin som hon fick låna av av kompis Malte på senaste fikaträffen. Det var en leksaksmobiltelefon och nycklar med fjärröppnare, de ser verkligen ut som de är riktiga och inte sånna där pastelliga leksaksgrejer. Och man kan lugnt säga att det redan har blivit stora favoriter, hon har suttit här på golvet i 15 minuter och bara lekt med dom. Nu kanske intresset för våra nycklar, telefoner och fjärrkontroller blir något mindre eller så har vi ju hennes som vi kan byta med när hon tar våra.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post367

korta tjejen

BarnSkapad av Marina tor, augusti 14, 2008 11:52:51

Idag har Evelin varit på 10 månaderskontroll på BVC. Hon har inte fortsatt ökningen på 900 gram per månad vilket jag iof inte trodde heller men hon vägde nästan 10 kg, 9 945 gram så hon har bara ökat 700 gram på två månader. Däremot trodde jag att hon skulle vara längre än vad hon är, dagens längd var 69.5 cm alltså bara 2.5 cm längre än för två månader sedan. Med tanke på hur hon har ökat i storlek på kläderna och hur långt hon når trodde jag att det skulle vara iaf ett par cm till men det kanske är längden på armarna som har ökat smiley.

Blog Image

Evelin rockar loss i vagnen på Grebbestadbryggan för några veckor sedan.

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post366

det blev promenad

Allt möjligtSkapad av Marina fre, augusti 08, 2008 16:01:04
Till Tindras stora glädje blev det en promenad till slut lagom till Evelin skulle sova, dock blev det något kortare än vad jag hade tänkt gå tidigare idag men vi klarade oss också från skyfall.

 • Kommentarer(3)//marinasblogg.wesstrom.se/#post365

matlagning

BarnSkapad av Marina fre, augusti 08, 2008 14:42:12

Vi har inte kommit ut i regnet ännu, det duggregnar lite nu och kommer några skurar ibland. Istället för promenad har det blivit matlagning till Evelin, det finns lite mat kvar till henne i frysen men det var riktigt länge sedan jag lagade mat till henne så det börjar sina. Nu i sommar har det mest blivit köpemat eftersom det är mycket smidigare när man inte är hemma. Men alltid när Evelin får mat här hemma så blir det hemlagat, jag har iof bara gjort fem olika rätter till henne men istället brukar hon få brukar med den typ av mat jag inte har lagat till henne. Det jag lagade idag var kokt fisk med broccoli, morötter och majs också ska hon få ris eller potatis till också. Det blev hela 10 burkar så det drygade ju ut matförrådet lite iaf.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post364

typiskt att det ska regna

Allt möjligtSkapad av Marina fre, augusti 08, 2008 12:40:02

I förmiddags var det uppehåll och då tänkte jag passa på att gå ut och gå men så somnade Evelin och jag skulle bara duscha och slänga i en tvättmaskin innan vi gick iväg. Det är tyvärr väldigt svårt att duscha numera när lilla fröken är vaken, ibland går det men det är väldigt jobbigt när hon ställer sig mot duschväggen och jag är livrädd för att hon ska ramla och slå huvudet i kaklet smiley. Innan jag var klar med alla bestyr som skulle göras hade det ju givetvis börjat spöregna, visst jag är ju inte gjord av socker så att jag smälter i regnet men det verkligen öste ner regn och då känner jag inte direkt för att gå ut.

Nu har har det slutat regna men Evelin har vaknat och det är dags för hennes middag så innan jag kommer ut har det säkert börjat regna igen. Och stackars Tindra går bara runt och väntar på att vi ska komma ut för i förmiddags när Evelin skulle gå med gåvagen sa jag till henne "nu ska vi ut och gå", då trodde ju givetvis Tindra att det var till henne jag sa det.

Blog Image

Evelin i vagnen en regnig dag i Varberg.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post363

min nya leksak

Allt möjligtSkapad av Marina tor, augusti 07, 2008 22:35:48

Efter mycket övervägande och funderande så blev det till slut en SonyEricsson W890i smiley. Visst det var det dyraste av telefonerna jag valde mellan men det är en för tidig födelsedagspresent från maken och han hade dessutom en värdecheck på Telia. Och jag är jätte nöjd med telefonen hittills, jag blir glad bara av att se på den eftersom den är så fin och tunn smiley.

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post362

snorig mamma, friskt barn

Allt möjligtSkapad av Marina ons, augusti 06, 2008 09:25:12

Min förkylning vill inte ge med sig, jag är fortfarande snorig och hostar en del. Jag hoppas att det snart ger med sig för även om det känns rätt okej så är det ju alltid skönast att vara helt frisk.

Dottern däremot är inte snorig längre, det var nog som jag misstänkte att det inte var en riktigt förkylning som hon hade fått utan hennes snorighet berodde på den fjärde tanden som håller på att titta upp nu.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post361

mobiltelefonångest

Allt möjligtSkapad av Marina tis, augusti 05, 2008 20:11:31

Jag har ju skrivit i bloggen tidigare att jag vill ha ny mobiltelefon och som alltid när jag ska köpa något nytt så får jag värsta ångesten. Jag får ångest för om jag verkligen behöver en ny telefon och isf om jag verkligen behöver en så dyr telefon som den som jag vill ha är.

Jag har nog kommit fram till att jag vill ha en Sony Ericsson W890i. Idag när vi var i Teliabutiken så hade jag bestämt mig helt men då hade dom inte den färgen som jag vill ha hemma så nu får jag fortsätta att ha ångest i några dagar till. Så innan dom får in den kanske jag har kommit fram till att det räcker gott med en Sony Ericsson K530i.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post360

visst säger hon mamma

BarnSkapad av Marina tis, augusti 05, 2008 10:32:32

Under den senaste veckan har Evelin börjat prata mer eller ffa säga mer än bara dadada daaadada som hon mest har sagt förut. Ett av de nya orden/lätena är mama mamama och det kan ju inte vara något annat än mamma smiley. Ett annat ord Evelin har börjat säga är vaff och det säger hon oftast när Tindra är i närheten så det måste ju vara vovven smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post359

två sjuklingar

Allt möjligtSkapad av Marina mån, augusti 04, 2008 10:00:14
Nu är det inte bara jag som är förkyld här hemma, även Evelin har blivit snorig. För min del är det något bättre men jag är väldigt snorig och får en och annan hostattack. Nu är det iaf bättre väder att vara förkyld på, man behöver ju inte ens vara ute i det här tråkvädret.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post358

gnissla tänder

BarnSkapad av Marina sön, augusti 03, 2008 09:39:07

Under de senaste dagarna har Evelin kommit på flera nya ljud. Hon har upptäckt att om hon drar sina tänder (hon har tre, en uppe och två nere) så kommer det ljud, därför håller hon på och gnisslar tänder nästan hela tiden. Med tandgnisslandet har hon också fått en ny min som ser väldigt sammanbiten ut, kanske inte så konstigt med tanke på att hon måste bita ihop för att gnissla tänder smiley.

I förrgår trodde vi att Evelin hade fått ont i öronen för hon tog sig för båda öronen och skrek, dessutom var hon lite grinig. Men eftersom grinigheten försvann efter att hon sovit middag och hon var lika pigg som vanligt förstod vi att det inte var något fel med henne. Hon hade bara kommit på att det låter annorlunda om hon håller för öronen samtidigt som hon skriker smiley.

Evelin har också blivit väldigt duktig på att prova sina röstresurser, helst har hon gjort det nu när vi har varit ute och ätit på semestern. Hon har väl kommit på att det är ett väldigt effektivt sätt att få uppmärksamhet på, för vem börjar inte titta på henne när hon gör sina illvrål. Dessutom får hon ju mamma och pappas fulla uppmärksamhet eftersom det ju blir lite pinsamt när ungen för alldeles för stort oväsen smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post357

huvudvärk

Allt möjligtSkapad av Marina fre, augusti 01, 2008 20:37:57
Typiskt att man ska bli sjuk så här i slutet på semestern när det är kanonväder, det började sent i onsdags kväll med lite halsont och frossa. Efter det har det bara blivit värre, frossan gick över snabbt men halsontet sitter i och igår tappade jag nästan rösten helt smiley. Dessutom fick jag ont i huvudet för några timmar sedan och det blev inte ens bättre med två alvedon smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post356

ett foto i timmen 2008-07-29

Ett foto i timmenSkapad av Marina tis, juli 29, 2008 23:50:55

Blog Image

00:16 - Surfar in på http://ettfotoitimmen.se och upptäcker att det är EFIT "idag".

Blog Image

00:58 - Snart gonatt, men först ska jag läsa lite.

Blog Image

09:00 - Tindra är ute och morgonkissar.

Blog Image

09:55 - Har precis klippt naglarna på Evelin.

Blog Image

11:19 - Packar strandväskan.

Blog Image

12:17 - Evelin somnade på vägen till stranden och fortsätter sova i vagnen.

Blog Image

13:02 - Lunch vid stranden.

Blog Image

14:01 - Torkar badkläderna efter ett dopp i havet.

Blog Image

15:28 - Det är så gott med röda vinbär.

Blog Image

16:20 - Stannar till vid Bilisten och det gör även denna häftiga bil.

Blog Image

16:55 - Jenna och Tindra är nöjda efter badet.

Blog Image

18:08 - Evelin får använda resesängen som lekhage när mamma och pappa gör sig i ordning.

Blog Image

19:06 - Promenad genom Grebbestad.

Blog Image

20:17 - Räkfrossa på Böstebar.

Blog Image

21:12 - Nej, vårt barn får inte smaka glass smiley.

Blog Image

21:48 - Vi har gått till TanumStrand och hamnat vid SportShopen.

Blog Image

23:12 - Tillbaka i Tanum och hamnar framför datorn en stund före det blir gonatt.

Blog Image

 • Kommentarer(3)//marinasblogg.wesstrom.se/#post355

hagel och regn

Allt möjligtSkapad av Marina tis, juli 29, 2008 09:34:32
Vi har fortfarande strålande väder här på västkusten även om det verkar vara något svalare idag. Men är väldigt skönt att inte vara hemma för där har det haglat, regnat och åskat för fullt, denna artikel är från Rosendal som ligger bara ett par hundra meter från vårt hus smiley. Tur att vi slapp det skyfallet, hoppas bara vi drog ur allt som kan förstöras av åskan innan vi åkte.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post354

barndomsminne

Allt möjligtSkapad av Marina tis, juli 29, 2008 00:11:03

Idag har vi varit och badat på badplatsen i Sannäs, eftersom jag var där och badade mycket som barn så fick jag många barndomsminnen när vi kom dit. Jag har inte varit där på minst 6 år och ändå såg det precis ut som det alltid har gjort. Eller ja en liten försämring hade ju hänt, de hade tagit bort trampolinen som jag har hoppat så många gånger ifrån.

Jag kom att tänka på när vi fortfarande hade den sista Mazda 323:n (jag var runt 6-7 år då) och vi klämde in oss i bilen tillsammans med grannarna. Vi var 2 vuxna och 5 eller 6 barn i bilen, något trångt men det gick ju bra ändå. Sedan var vi där hela dagen och badade, sprang i berget, fiskade krabbor och fikade.

Sedan när jag blev äldre och jag och mina kompisar fick åka och bada själva var det ofta till Sannäs vi åkte för det var det närmaste badplatsen som vi kunde cykla till. Då låg vi på en klippa uppe i berget och solade och badade massor.

Idag var det en helt underbar dag på min barndoms strand tillsammans med min make, dotter och syster, det var hur skönt som helst i vattnet. Jag provade hopptornet igen och eftersom trampolinen var borta fick jag ge mig på trean istället. Men jag måste nog erkänna att det var lite av en skräckupplevelse och näsan fick sig en rejäl genomsköljning smiley. Evelin njöt som vanligt i vattnet, det där med att bada är verkligen hennes grej smiley.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post353

bilder från bröllopet

BröllopSkapad av Marina ons, juli 23, 2008 12:29:00

Nu har jag lagt ut massor med bilder från bröllopet på nätet, men eftersom vi inte vill att alla ska kunna se bilderna kommer jag inte lägga in någon länk till den. Vill du se bilderna får du skicka ett mail till mig och få adressen till sidan.

Min mailadress är: marina@wesstrom.se

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post352

bloggtorka

Allt möjligtSkapad av Marina ons, juli 23, 2008 09:53:31

Som ni säkert har märkt så var det en dryg vecka sedan jag bloggade senast, det beror på att jag inte har någon blogglust. Som det känns nu så kan det dröja innan jag kommer igång med bloggande igen, men man vet ju aldrig när det blir så sluta inte kika in här för det smiley.

Annars är det full fart här hemma på lilla fröken, jag hade hoppats på lugnare tider nu när hon är mycket stabilare och visst är det inte sånt passande längre men hon har upptäckt att man kan ståträna i fönstret bland krukor och lampor smiley. Hon har fått en väldig fart på gåvagnen och kan gå långa sträckor med den här inne.

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post351

börjat gå med "lära gå" vagn

BarnSkapad av Marina mån, juli 14, 2008 21:27:12

Idag har Evelin börjat gå med "lära gå" vagnen, visserligen inte så många steg med det går framåt iaf. Hon har också börjat med att gå på eget initiativ när man håller henne i händerna, förut har hon bara gått om man har hjälpt henne lite först.

Det är något lugnare nu när hon står stadigare och är bättre på att parera sina fall. I början när hon lärde sig att ställa sig upp tyckte jag att det var jätte jobbigt med allt passande så att hon inte skulle slå sig för mycket. Jag får väl passa på att njuta till hon börjar gå smiley.

Blog Image

Bilden är tagen på midsommarafton och då kunde hon inte gå med vagnen.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post350

nytt pass och körkort

Allt möjligtSkapad av Marina mån, juli 14, 2008 20:29:28

Idag har jag varit och hämtat mitt nya körkort och pass, så nu får jag börja skriva under med Marina Wesström i fortsättningen smiley. Kortet på passet blev rent ut sagt hemskt, tur att man inte behöver visa det så ofta körkortet visar jag ju ganska ofta och det kortet är jag iaf nöjd med.

Det har känts väldigt konstigt nu efter bröllopet att skriva under med Hansson när jag har bytt efternamn. Jag tycker faktiskt inte att det känns särskilt konstigt att ha nytt efternamn men att vara MW istället för MH känns jätte konstigt smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post349

evelin 9 månader

BarnSkapad av Marina fre, juli 11, 2008 12:10:19

Igår var det Evelins 9 månadersdag och hon spenderade dagen på en strand i Varberg, badade i havet för första gången, busade i vagnen i Göteborg och vägrade sova i vagnen i Grebbestad. Tillslut somnade hon när vi satte henne i bilen när kl. 22.30, det gäller att hålla ut så länge som möjligt på sin 9 månaders dag smiley.

Blog Image

Myser på stranden i Varberg.

Blog Image

Badar med Maria.

Blog Image

Njuter i vattnet.

Blog Image

Busar i vagnen i Göteborg.

Blog Image

Vägrar somna i vagnen i Grebbestad.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post348

hälsning från varberg

Allt möjligtSkapad av Marina ons, juli 09, 2008 22:51:21

Just nu befinner vi oss i en campinglägenhet på Apelvikens camping i Varberg, vi kom hit i söndags men åkte redan i lördags och sov i Ulricehamn på väg ner. På vägen hit var vi även i Gränna och i Gällsta. Under tiden här i Varberg har vi hunnit med att se lite av stat, solat och besökt Träslövsläge, Getterön, Falkenberg och Ullared. Tyvärr är ju inte utrymmet så stort i bilen med packning för fyra vuxna och ett barn för en vecka (tur att vi har takbox iaf), men lite shoppat blev det på Ullared iaf.

Vädret har än så länge varit väldigt blandat, de tre nätter som vi har sovit här hittills har det åskat på natten. I natt var det ett rejält åskoväder precis över oss så det var riktigt obehagligt. Mesta dels har vi iaf haft uppehåll och vi har anpassat våra aktiviteter efter vädret.

Evelin har varit på sitt bästa humör ända sedan vi åkte, jag var lite nervös innan vi åkte för nattningarna eftersom hon har haft svårt att komma till ro när hon inte har sovit hemma. Men det har faktiskt inte varit några större problem att få henne att somna på kvällarna.

Imorgon är campinglivet över och då åker vi upp över längs kusten för att hamna "hemma" i Tanum i några dagar före vi åker hemöver igen. På väg upp till Tanum har vi planerat att stanna till i Göteborg.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post347

sex and the city

Allt möjligtSkapad av Marina tor, juli 03, 2008 22:15:56

Ikväll har jag varit och sett på Sex and the city filmen och jag har bara en sak att säga, om ni giller sex and the city serien så SE DEN. Den var helt totalt underbar!

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post346

hela familjen i poolen

Allt möjligtSkapad av Marina tor, juli 03, 2008 21:18:36

Ja eller iaf alla tvåbenta i familjen njöt i poolen i går kväll, men jag är helt säker på att den fyrbenta hade hoppat i och njutit i stora drag bara hon hade fått lov.

Igår eftermiddag efter att vi hade varit på picknick nere vid sjön men andra mammor och barn åkte vi upp till stugan. Det var så underbart och ta ett kvällsdopp i det sköna vattnet. Evelin var lite skeptisk till att börja med men efter en stund gick det bra. Idag har jag och Evelin badat igen och då var vi nog i vattnet i 45 minuter och Evelin hade ett stort leende på läpparna hela tiden smiley.

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post345

bara 3 månader kvar hemma

BarnSkapad av Marina tis, juli 01, 2008 08:47:19

Idag är det bara 3 månader kvar tills jag börjar jobba heltid, det är inte klokt vad fort tiden går. Jag skulle vilja vara hemma så mycket längre men Tobias måste ju också få en del av föräldraledigheten och i januari 2009 ska Evelin börja i barnomsorgen. Egentligen skulle jag nog vilja att hon hade varit hemma lite längre men jag tycker samtidigt att det är bättre att vi har lite föräldradagar kvar så att hon kan få kortare veckor och ibland kortare dagar i barnomsorgen.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post344

nycklar, telefoner och fjärrkontroller

BarnSkapad av Marina mån, juni 30, 2008 20:50:51
Varför vill barn helst leka med saker som de inte får lov att ha? Och varför är just fjärrkontroller, telefoner och nyckalar alla barns favoriter? Evelin blir verkligen lyrisk när hon ser ett par nycklar eller man tar upp mobiltelefonen, då finns det inga leksaker i världen som kan ersätta dem.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post343

andreas och annas bröllop

BröllopSkapad av Marina sön, juni 29, 2008 23:30:49

Igår var vi på Andreas och Annas bröllop i Frykeruds kyrka, det var så vackert med massor av fin musik. Från bröllopet till festen (ca 2 km) red brudparet på var sin häst, det var hur fint som helst men jag förstår inte hur dom vågade göra det.

Det var en jätte fin dag och dom hade verkligen tur med vädret, det var precis på gränsen att det skulle kommit lite regn när de gick ut ur kyrkan men det kom aldrig något.

Även Evelin var bjuden och hon skötte sig jätte bra både i kyrkan och på festen, hon gjorde sitt bästa för att charma alla under middagen och jag tror faktiskt att hon lyckades. Sedan slocknade hon så gott i sin vagn runt kl nio.

Grattis Anna och Andreas!

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post342

hoppa på studsmatta

BarnSkapad av Marina fre, juni 27, 2008 09:29:03

Det var så kul att hoppa på kusinernas studsmatta.

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post341

digitalsystemkamera på önskelistan

Allt möjligtSkapad av Marina tor, juni 26, 2008 22:14:20

Jag fyller 30 år i augusti och det kanske börjar bli dags att fila på en önskelista inför det smiley. Överst på den listan står iaf en digitalsystemkamera, jag tar så mycket kort och skulle så gärna vilja ha en bättre kamera. Det behöver inte vara någon värstingkamera utan jag skulle nöja mig med en Nikon D40, den kostar inte mer än en lite dyrare kompaktkamera och sägs vara bra att börja med när man ger sig in i systemkameraträsket smiley.

När jag nu ändå är inne på önskelistan kan jag också säga att jag önskar mig en fotokurs i present också, så man kan lugnt säga att allt som rör fotografering står högt upp på min önskelista smiley.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post340

tjejerna myser i sängen

BarnSkapad av Marina ons, juni 25, 2008 20:56:31

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Puss på dig lilla bebisen!

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post339

sova? nej tack, jag ska stå

BarnSkapad av Marina tis, juni 24, 2008 08:38:22

Den senaste veckan har inte lilla fröken varit så lätt att söva på kvällarna, även om hon varit så trött så hon knappt orkar hålla uppe ögonen har hon ändå velat stå upp i sängen när vi lagt henne smiley. Igår gick det iaf bra att söva henne men då vaknade hon till lite vid ett par gånger under kvällen och det första hon gör är att försöka resa sig i sängen smiley. Tänk att det där med att stå upp ska vara så viktigt så det är det första som ska hända när man vaknar.

Nu har Evelin börjat förflytta sig när hon står upp vid grejer, det går inte fort men hon tar sig en liten bit om hon får hålla på en stund. När hon reser sig mot soffan dröjer det inte länge innan hon flyttar händerna till soffbordet. Igår gick hon ut efter halva långsidan på en säng.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post338

mobilen åter i mina händer

Allt möjligtSkapad av Marina ons, juni 18, 2008 22:44:04

Nu nås jag på mitt mobilnummer igen, tidigare ikväll var svärföräldrarna här med den.

Nu när jag har haft Tobias telefon i några dagar har jag insett hur mycket bättre den är än min, jag skulle verkligen vilja byta ut min telefon men det tar emot att byta ut något som fungerar. Jag kanske skulle låta Evelin leka lite mer och våldsammare med min mobil smiley.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post337

fika idag

BarnSkapad av Marina ons, juni 18, 2008 17:08:32

Det blev ju fika idag istället för picknick, vi hamnade i ett tomt partytält på Strandkanten. Det var ju berfekt att vara där för då stod ju inte alla vagnar ivägen och vi störde ingen smiley. Som vanligt var det jätte trevligt, jag vet nog inte vad jag hade tagit mig till under den här mammaledigheten om jag inte hade träffat alla trevliga mammor på Familjeliv. Hade jag inte träffat dem hade jag säkert hängt på öppnaförskolan mycket mer och träffat morsor där istället.

Här kommer lite bilder från idag, tyvärr kom inte Ebba och Viggo med på bild.

Blog Image

Även Evelin vill ha fika, hon får jättegod Drikki från Nestle.

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post336

bruden i focus

BröllopSkapad av Marina ons, juni 18, 2008 11:33:55

Ni trodde kanske att det var slut med visand av bröllopsbilder i bloggen, men icke då här kommer en ego kavalkad på bara mig smiley.

Jag vill samtidigt tacka alla som hjälpte till att göra mig så fin till bröllopet, utan er hade jag inte känt mig så vacker som jag gjorde. Allt blev mycket finare än vad jag någonsin hade kunnat drömma om.

Klänning - från Nixa inköp på Zari Atelje i Degerfors (modell 7534)
Håruppsättning - gjord av Petra på Frisör Rolf i Tanum
Smink - gjort av Helena Sörensson
Naglar - fixade på Strå't vassare i Karlskoga
Brudbukett - gjord av Nenita på Växtriket i Strömstad
Vigselring - mammas vigselring som är omgjord av Martin på Smyckestudion i Degerfors
Smycken - mammas pärlhalsband och pärlörhängen, halsbandet fick hon av mormor och morfar i 50 års present.

Blog Image

I båten påväg till vigseln, vi fick en tur i Fjällbacka skärgård påväg dit.

Blog Image

Tatureringen på ryggen betyder VILJA, den är gjord av Robert Jonasson på Mr Crue Tattoo och Piercing i Tanum.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Ringen på ringkudden, samma ringkudde som Uffe och Lena hade på sitt bröllop. Kudden har Tobias mamma gjort. Ringen bars fram till oss på vigseln av Noa och Aron (Uffe och Lenas barn)

Blog Image

En bara lite fototokig brud

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post335

regn

Allt möjligtSkapad av Marina ons, juni 18, 2008 10:28:04

Typiskt också att det regnar idag när vi hade tänkt att ha picknick, det går alltså inte att lita på www.smhi.se för enligt dom skulle det vara uppehåll idag smiley. Istället får det bli barn och barnvangsinvation på något trevligt fik smiley.

Igår när jag gick ner till stan hamnade jag i värsta regn och hagelvädret, visserligen hade jag inte kommit så långt när det började men det var ju inte så farligt i början. Jag hade varit förutseende och tagit med regntät jacka och keps eftersom vädret var lite ostadigt, så jag var torr på överkroppen iaf. Benen och fötterna var helt genom sura, ena byxbenet var blött längs hela benet smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post334

lista

BarnSkapad av Marina tis, juni 17, 2008 22:16:40

Hur många barn har du?
Ett

Vad heter h*n och varför heter h*n så?
Evelin Mary Katarina Wesström. Evelin heter hon för att jag tycker att det namnet är så fint, Mary var min underbara farmors namn, Katarina var min älskade mammas andranamn och Wesström heter Evelins pappa (numera jag också smiley)

Vad skulle h*n hetat om h*n var av det andra könet?
Tilltalsnamnet är hemligt eftersom en ev. lillebror kanske kan få det, men det skulle blivit Eric Magner som andranamn. Eric eftersom det är ett vanligt namn i Tobias släkt och Magner heter min bror.

När föddes h*n?
den 10 oktober 2007 kl 17.42

Vad vägde hon när h*n föddes?
3 590 gram

Hur lång var hon när h*n föddes?
52 cm

Hur lång tid tog förlossningen?
Hon föddes ca 8 timmar efter att vi kom in på förlossningen

Tog ni reda på könet?
Nej, jag ville väldigt gärna det men eftersom vi inte var överens så blev det inte så.

Hur länge ammade du?
I nästan 8 månader, helammade i 4 månader

Är du tillsammans med pappan?
Ja

Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
28

Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
29

Hur ofta är du barnledig?
När jag jobbar (en dag i veckan), ibland för att uträtta ärenden och gå ut och äta. Tre gånger har vi haft barnvakt för att roa oss tillsammans.

Vill du har fler barn och isåfall hur många?
Ja, som det känns nu så skulle jag gärna vilja ha ett barn till men än så länge ska jag njuta av att bara ha ett barn.

Om du får fler barn, vad ska de heta?
Om det blir en pojke kan det bli pojknamnet vi hade tänkt till Evelin. Om det blir en flicka har jag inga klara namnförslag ännu.

Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn?
Nej det kan man inte förklara det kan bara upplevas!

Jag snott denna lista från den här bloggen.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post333

utökning i vagnparken

BarnSkapad av Marina tis, juni 17, 2008 20:09:36

Innan jag skaffade barn förstod jag inte riktigt det där med vagnbyte hela tiden och det kanske jag inte gör nu heller föresten för vi fyller bara på i vagnparken smiley. Just nu står det tre vagnar nere i hallen och det senaste inköpet gjordes idag, det var ett riktigt fynd som jag hittade på citytorget.com. Vi var nämligen ute efter en smidig vagn inför höstens Cypernresa och har därför börjat kolla annonser lite smått. Idag hittade jag denna vagn för 300 kr i Degerfors, den är från 2007 och är använd under en vecka. Nu visade det sig att det saknades delar i selen så jag fick den för 200 istället, jag har nyligen köpt en extra sele till Briovagnen så för vår del gjorde inte den detaljen så mycket.

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post332

max har kommit till stan

Allt möjligtSkapad av Marina tis, juni 17, 2008 19:19:26

Äntligen har Max hamburgerrestaurang kommit till Karlskoga och idag var den stora premiärdagen, det måste vara den största dagen i Karlskogas historia smiley. Som ni kanske förstår är jag ett stort Maxfan och givetvis var jag där och käkade. Visst dom kanske inte slår Sibylla men McDonalds slår dom iaf med hästlängder.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post331

återfunnen mobil

Allt möjligtSkapad av Marina tis, juni 17, 2008 19:10:57

Nu är iaf mobilen hittad, den var i stugan men jag får den inte före på torsdag kväll då jag träffar svärföräldrarna igen. Tyvärr är det krångligt knapplås så de kan inte kolla vilka som har ringt eller koppla om samtalen, däremot kan de ju svara om det är någon som ringer.

Nu har jag iaf Tobias telefon, jag tänker inte lägga ut numret här med om ni vill ha tag på mig får ni söka på Eniro eller maila mig (marina@wesstrom.se). I förmiddags kom jag på att jag ju inte kunde numret till Tobias jobb telefon smiley och givetvis har han ju inte sitt eget nummer i sin egen telefon, som tur var kom jag på det när jag hade möjlighet att få tag i numret.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post330

vilket passande med bebis som står

BarnSkapad av Marina tis, juni 17, 2008 10:43:24

Nu när Evelin har börjat ställa sig upp så har det blivit väldigt mycket mer passand, hon ställer sig upp så fort hon får möjlighet och tyvärr är ju inte balansen så bra ännu smiley. Ibland kan hon stå hur länge som helst men då börjar hon gnälla och vill ha hjälp för att ta sig ner igen. I köket har vi barstolar och under dom tycker Evelin att det är helt perfekt att ståträna. När jag står och grejar i köket så har jag en liten fröken som försöker ståträna vid mina ben, tur att jag inte är så mycket i köket smiley. Jag som tyckte att det var mycket passande när hon började krypa men det var ju ingenting mot vad det är nu.

Vi ska åka till Cypern den 1 september och då hoppas jag verkligen inte att Evelin har börjat gå så att vi måste passa henne hela tiden så hon inte ska ramla och slå sig. Om det skulle vara så att hon börjar gå tidigt så hoppas jag att det är långt före Cypernresan så att hon går ganska stadigt då.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post329

barnfri mammakväll

Allt möjligtSkapad av Marina tis, juni 17, 2008 09:49:47
Igår kväll var vi fem mammor som tog barnledigt och gick ut för en bit mat, det är så trevligt att umgås utan bebisarna även om det blir mest bebissnack hela tiden ändå smiley. Det är precis sånt man behöver när man går hemma och är mammaledig att dessutom maten var riktigt god gjorde ju kvällen bara bättre smiley.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post328

saknad mobil

Allt möjligtSkapad av Marina mån, juni 16, 2008 12:15:44

Jaha då har jag troligtvis eller man kanske ska säga förhoppningsvis glömt mobilen i stugan, med förhoppningsvis menar jag att då är den inte helt borttappad. När den är borttappad känner man verkligen hur beroende man är av den, den ska ju bara finnas där. Ikväll när Tobias kommer hem kan jag ju låna hans privata mobil och ha den tills jag får tillbaka min, men de som inte vet att jag har den kan ju inte nå mig.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post327

äntligen klippning

Allt möjligtSkapad av Marina mån, juni 16, 2008 11:27:00
Idag ska jag äntligen klippa mig, håret ser ut som en enda risbuske och är hur svårt som helst att borsta. När det är borstat och jag drar fingrarna genom håret kladdar hårstråna ihop sig smiley. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att det var grymt länge sedan jag klippte mig och håruppsättningen slet ganska bra på håret. Nu är bara frågan hur jag ska klippa mig, hoppas jag har bestämt mig före jag hamnar i frisörstolen.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post326

helhelg i stugan

Allt möjligtSkapad av Marina sön, juni 15, 2008 21:52:15

Nu har vi kommit hem efter att ha spenderat hela helgen i stugan, vi har grejat endel men också njutit av ledigheten. Jag har skrapat färg och målat framsidan av lillstugan. För mig och Tobias blev det årets första dopp i poolen, det var faktiskt 22 grader i vattnet trots att det inte var så varmt i luften.

Lilla fröken bestämde sig för att vakna tidigt båda dagarna, även om jag fick fortsätta sova så sover man ju inte så bra med en vaken bebis brevid sig smiley.

Blog Image

Blog Image

Aron är värsta vattepistolsterroristen.

Blog Image

Blog Image

Morgon mys på uteplatsen med farmor.

Blog Image

Gåträning med kusin Ester.

Blog Image

Jag vill inte sova (i pappas spjälsäng med mammas spjälsängsskydd).

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post325

grattis tindra 6 år!

HundSkapad av Marina fre, juni 13, 2008 16:42:18

Idag fyller Tindra 6 år, min unghund börjar bli gamla damen smiley. Tänk när jag för snart 6 år sedan tittade på de där svart små råttorna (jag såg henne för första gången när hon var 3-4 dagar) då hade jag inte kunnat ana att en av dem skulle flytta hem till mig 2 månader senare.

På bilden är Tindra bara 3 år.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post324

bildbevis

BarnSkapad av Marina ons, juni 11, 2008 14:55:34

Nu finns det bildbevis på att Evelin kan stå själv iaf, tyvärr kan jag inte bevisa att hon ställde sig där själv så det får ni tro på mitt ord smiley. Hon stod vid diskmaskinen i ca 1 minut så jag hann att ta flera kort, hon flyttade även på benen och sedan tog hon tag i korgen för att hjälpa att plocka ur disken smiley.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post323

8 månaderskontroll

BarnSkapad av Marina ons, juni 11, 2008 14:01:37

Idag har Evelin varit på 8 månaderskontroll och den stadiga viktökningen på runt 900 gram per månad håller i sig för tredje månaden i rad smiley. Dagens vikt var 9 235 gram och hon var 67 cm lång.

Jag tog ju fram min bok och jämförde vikt och längd efter 6 månaders kontrollen och då låg Evelin en månad efter mig, men nu har Evelin gått ikapp morsan. Men jag var 1½ cm längre vid 8 månader så jag var inte riktigt lika knubbig som dottern smiley.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post322

altanbygge

HusetSkapad av Marina ons, juni 11, 2008 13:16:45

Igår påbörjades altanbygget här hemma, eftersom trallen som låg där när vi flyttad in var så dålig så tog vi bort den efter förra sommaren. Efter det har det inte blivit gjort någonting där, men så igår körde Tobias och svärfar igång och redan är halva golvet klart smiley. Ikväll har dom tänkt att lägga andra halvan av golvet så då kan vi sätta upp utemöblerna vi fick i bröllopspresent.

Idag har jag varit och kollat på skärmväggar som vi ska ha på ena sidan, det ska bli så skönt att få upp det för nu är det jätte mycket insyn. Det är inte bara insyn på altanen utan in i så gott som hela vardagsrummet och köket eftersom vi har så stora fönster. Därför har vi haft persiennerna nerdragna på de fönstren nästan hela vintern smiley.

Jag var även och kollade på parasoll idag, det svåra är att välja vilken färg och modell man ska ha. Jag får väl diskutera det med maken innan det blir något inköp, han kan ju få ha lite att säga till om iaf smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post321

evelin kan ställa sig upp

BarnSkapad av Marina tis, juni 10, 2008 16:26:17
För en liten stund sedan hände det för första gången, Evelin ställde sig upp på egen hand. Jag såg hur hon stod mot korgen med leksaker i på fötterna, i förrgår ställde hon sig upp för första gången på knä. När hon ställde sig på knä så blev vi snabba med att sänka ner spjälsängen så nu blev det fixat också.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post320

evelin 8 månader

BarnSkapad av Marina tis, juni 10, 2008 10:27:02

Idag blir Evelin 8 månader, min lilla bebis börjar bli stor. Det är helt otroligt att tiden går så fort, det känns som en uttjatad klyscha men den är så sann. Nu är det bara drygt 3 ½ månad kvar tills min föräldraledighet är över, det känns väldigt främmande att behöva vara borta från henne hela dagar. Men det är väl bara att vänja sig innan jag ens har hunnit blinka kommer hon vara en stor tjej som klarar sig utan sin mamma.

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post319

tjejer på tur

Allt möjligtSkapad av Marina fre, juni 06, 2008 09:54:23
Nu är vi tjejer i familjen nere i Tanum igen, eftersom Tobias skulle på kickoff med jobbet i helgen passade vi på att åka bort. Nu blev det inte riktigt så eftersom Tobias ligger hemma och är sjuk. Vi åkte ner hit igår vid sju tiden för då tänkte jag att Evelin kunde somna i bilen och jag bara kunde lyfta in henne när hon sov, påvägen ner gick det bra men givetvis vaknade hon ju när vi kom hit. Det gick ganska bra ändå och hon somnad igen efter att ha varit vaken ca en timme.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post318

första tanden

BarnSkapad av Marina tor, juni 05, 2008 17:16:04
Nu är Evelins första tand påväg upp, den syns inte ännu men den känns väldigt tydligt. Den kommer ju väldigt lägligt nu när jag precis har slutat amma eller iaf är på gång att sluta. Först och främst försöker jag få Evelin att inte vaka och vilja äta på natten, i natt gick det bra men natten till igår gick det inte lika bra. Vi får väl se vem som har starkast vilja i längden smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post317

skavsår på knäna

BarnSkapad av Marina ons, juni 04, 2008 20:14:57

Evelin tycker inte bara att det är skönt att ha mindre kläder på sig nu när det är så varmt för ibland syns det på henne att det är lite jobbigt att krypa utan byxor. Dessutom har hon fått stora röda märken på båda knäna eftersom hon har dem direkt mot golvet. Vi har en matta som är ganska grov och första gångerna hon kröp ut på den utan byxor så började hon gråta och vägrade fortsätta, nu har hon vant sig och undviker den så mycket som möjligt.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post316

picknick vid sjön

Allt möjligtSkapad av Marina ons, juni 04, 2008 19:26:23

Idag har vi varit på picknick vid sjön med våra fika polare, vi var 8 mammor och 10 barn så vi var en rejäl hög när vi satt där i gräset. Det var hur mysigt som helst, hoppas att det blir mycket mer sånt under sommaren.

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post315

första namnändringen

BröllopSkapad av Marina ons, juni 04, 2008 10:17:31

Igår upptäckte jag den första ändringen av mitt efternamn som jag inte har gjort själv, det var i lönsystemet på jobbet som dom hade ändrat. Det kommer nog dyka upp många fler så fort skattemyndigheten har fått ut ändringen till alla register.

Nu tycker jag inte att det känns särskilt konstigt att ha bytt efternamn men jag har lite svårt för hur jag ska skriva under vid kortköp och sånt, på alla kort och körkortet står det ju Marina Hansson. Ska jag då skriva Marina Wesström eller ska jag vänta med det tills korten är utbytta?

Det känns lite konstigt nu när jag ska presentera mig för nu i början får det väl bli något i stil med "Marina Wesström fd. Hansson" smiley. Det tar nog ett tag innan det sitter.

Men jag tror inte att jag kommer ha några problem fram över att kalla Tobias för min man. Tobias har däremot haft lite problem åt andra hållet, han har kallat mig för sin sambo flera gånger sedan i lördags smiley. Eftersom jag har haft problem med om jag skulle kalla Tobias "min sambo" eller "min blivande man" under bröllopsförberedelserna så känns det skönt att äntligen få kalla honom för "min man" smiley.

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post314

ny gräsklippare

HusetSkapad av Marina ons, juni 04, 2008 08:37:27
Igår åket Tobias iväg och köpte en ny gräsklippare eller ja den var begagnad men ny för oss. Det var verkligen välbehövligt, för er som tittade förra Ett foto i timmen såg att jag gav upp gräsklippningen för att det var så jobbigt att klippa med den gamla. Tobias klagade redan förra sommaren på att vår klippare var dålig men eftersom vi har så liten gräsmatta tyckte jag att vi gott klarade oss med den vi hade. Men när jag väl använde den själv så insåg jag hur tung den var, dessutom klippte den inte bra den lämnade många långa strån även om man försökte köra över dem flera gånger.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post313

äntligen

Allt möjligtSkapad av Marina ons, juni 04, 2008 08:23:59
Äntligen är wesstrom.se ute på nätet igen, anledningen till att den har legat nere är att vi hade överutnyttjat vårt utrymme på webhotellet. Vi har 1 GB utrymme och då kunde man visst inte ha bilder på totalt 1,6 GB där smiley. Vi hade så mycket bilder där för att Lena kom på den smarta idéen att ladda ner gästernas bilder i sin dator (vi hade inte med vår) och sedan lade ut dem på vårt utrymme på webhotellet så jag kunde komma åt dem. Det var ju en jätte smart eftersom då fick jag alla bilder fort men vi missade den lilla detaljen att vi inte hade hur mycket utrymme som helst.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post312

presenter

BröllopSkapad av Marina tis, juni 03, 2008 09:55:11

Vi fick många fina bröllopspresenter, vår önskelista var inte så lång så vi gjorde det inte enkelt för gästerna. Vi fick faktiskt alla två saker som stod på önskelistan, det var utemöbler och fruktträd. Förutom det fick vi bl.a. en digital fotoram, en jättefin canvastavla och Camilla Läckbergs senaste böcker personligt signerade.

Tack för alla fina presenter!

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post311

tack alla gäster

BröllopSkapad av Marina mån, juni 02, 2008 22:57:30

Utan våra underbara gäster hade inte bröllopet blivit så fantastiskt som det blev, ett jätte tack till er! Vi valde att göra ett litet bröllop så därför var bara våra familjer bjudna, med oss var vi 16 vuxna och 5 barn.

Särskilt mycket tack till pastor Lena som vigde oss, du gjorde det verkligen jätte fint och personligt. Tack till Uffe som var toastmaster och vägledde oss under kvällen, det var precis lagom med roliga lekar. Utan jobbet ni har lagt ner på vårt bröllop hade det aldrig blivit så bra som det blev.

Blog Image

Blog Image

Ester och Malin sjunger Idas sommarvisa med hjälp av sina mammor.

Blog Image

Familjen på min sida.

Blog Image

Familjen på Tobias sida.

Blog Image

Uffe fixar lekarna och underhållningen under kvällen.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post310

sova sittande

BarnSkapad av Marina mån, juni 02, 2008 22:15:48
Båda gångerna Evelin sov idag på dagen har hon somnat sittande i vagnen, hon är så nyfiken på sin omgivning så hon vägrar att lägga sig ner och då blir det lite tokigt. Som tur är gick det bra båda gångerna när jag lutade henne bakåt istället, för det är nog inte särskilt bekvämt att sova med huvudet lutat framåt smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post309

underbaraste dagen i mitt liv

BröllopSkapad av Marina sön, juni 01, 2008 21:41:14

Jag vill bara del med mig några bilder från den underbaraste dagen i mitt liv. Tänk att få gifta sig med den man älskar på en så himmelsk dag på en så underbar plats med fantastiska gäster och suverän mat. Jag behöver nog inte skriva mer.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(8)//marinasblogg.wesstrom.se/#post308

möhippa

BröllopSkapad av Marina ons, maj 28, 2008 10:41:14

Igår blev jag med lurad på möhippa av mina mammafikakompisar smiley, vi hade bestämt att vi skulle ut och käka på ett ställe här i stan men istället kom de två timmar före och kidnappade mig. Jag anade verkligen ingenting, dom hade fixat jätte snygga kläder till mig *not*. Sedan bar det av till Kristinehamn där vi gick en sväng på gågatan innan det var dags för bowling. Det var inte igår jag bowlade precis så det var jätte kul att få göra det, tur bara att det inte är före idag jag ska få naglarna fixade inför bröllopet. Vi behöver väl inte nämna hur det gick för mig att bowla smiley, i sista omgången kom jag iaf upp i 99 poäng och det får jag väl vara nöjd med.

Efter bowlingen åt och drack vi gott och jag blev bjuden på en drink av personalen. Tack så jätte mycket Madde, Linn, Sanna och Marie för en jätte trevlig kväll!

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(3)//marinasblogg.wesstrom.se/#post307

ett foto i timmen 2008-05-25

Ett foto i timmenSkapad av Marina mån, maj 26, 2008 16:33:41

Blog Image9:40 - Har precis startat datorn för dagen.

Blog Image

10:03 - Sjusovaren Evelin har vaknat.

Blog Image

11:16 - Evelin har köpt en morsdagpresent till mig, nu behöver vi bara köpa hjälm till henne också.

Blog Image

13:03 - Jag slänger i en tvättmaskin.

Blog Image

14:19 - Evelin avslutar lunchen med lite vatten, det blev köttfärssås och pasta idag.

Blog Image

15:09 - Jag ger upp gräsklippningen, nu är Tobias och jag helt överens vi behöver en ny gräsklippare.

Blog Image

16:32 - Tar på skorna för jag ska åka till affären.

Blog Image

17:48 - Sätter in potatis med oljemarinad på i ugnen.

Blog Image

19:03 - Varma hallon med vaniljglass till efterätt.

Blog Image

20:37 - Vi tittar efter boende till semestern.

Blog Image

21:53 - Jag startar datorn på mitt kontor för att sätta mig och jobba en stund.

Blog Image

 • Kommentarer(5)//marinasblogg.wesstrom.se/#post306

min första morsdag

BarnSkapad av Marina sön, maj 25, 2008 12:57:34

Idag är min första morsdag, iof ville ju jag bli firad redan förra året men det tyckte inte Tobias smiley. Jag har blivit firad idag genom att få det jag önskade mig i morsdagpresent, en barncykelsadel till min cykel. Det allra bästa presenten som kan tänkas har jag ju redan och det är förstås Evelin, hon är verkligen helt otroligt underbar och att få vara mamma till henne är en gåva smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post305

tindra är på semester

HundSkapad av Marina sön, maj 25, 2008 10:19:00
Nu har Tindra åkt till Pålsboda på semester, eftersom Tindra ska vara där över bröllopet så föreslog Kerstin att vi skulle lämna henne lite tidigare. Det känns jätte konstigt att vara hemma och Tindra inte är här. Men det blir nog skönt för Tindra att slippa Evelin nu när hon har börjat krypa. Hon är nog också väldigt nöjd med att få vara i centrum hela tiden, för hos Kerstin får Tindra vara prinsessa hela tiden.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post304

ny favorit sida

BröllopSkapad av Marina fre, maj 23, 2008 22:21:21
Just nu har jag en ny favorit hemsida, det är SMHIs sida. Femdygns prognosen sträcker sig ju bara tills på tisdag ännu, men det ser ut att bli bra väder ända tills dess iaf. Det viktigaste är ju inte att det är strålande väder på bröllopsdagen men det får ju inte vara dåligt väder särskilt med tanke på att vi ska vigas ute.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post303

kryper

BarnSkapad av Marina tor, maj 22, 2008 21:18:34

Idag lossnade det för Evelin, hon fick koll på koordinationen och började krypa. Det skulle väl till att mamma och pappa inte var med för att det skulle lossna. Idag har hon nämligen varit hos farmor och farfar eftersom vi har jobbat båda två.

Vi har ju givet vis inte köpt någon grind ännu, men nu måste det bara bli av för nu tar hon sig fram ganska fort.

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post302

genrep inför vigseln

BröllopSkapad av Marina ons, maj 21, 2008 20:39:46
Idag har vi varit hos pastor Lena på genrep inför vigseln, det kändes lite konstigt att stå hemma i familjen Örebro-Wesströms kök och repa. Det känns verkligen att alla saker börjar falla på plats nu inför bröllopet, hoppas bara vi inte har glömt något.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post301

hon rör på "frambenen"

BarnSkapad av Marina ons, maj 21, 2008 08:37:26

Att Evelin är en bebis och inte en hundvalp har jag ju förstått för länge sedan, men sedan hon började ställa sig i krypställning har jag fått lite problem med vad kroppsdelarna heter smiley. För det är mer än en gång som jag har råkat säga framben och bakben istället för armar och ben smiley.

Det har ännu inte börjat gått framåt när hon kryper men sedan ett tag tillbaka har hon börjat röra på bakbenen (nej just det ja det heter ju ben smiley). Men eftersom armarna inte rör sig så kommer hon ju inte så långt, men igår lyfte hon faktiskt på händerna för första gången.

Men det går verkligen framåt med ålningen, Evelin ser ut som värsta militärkryparen när hon sätter fart. Hon har tagit sig från babygymmet till soffan (ca 6 meter) visserligen behövs det många stopp på vägen för att orka fram.

Blog Image

Blog Image

Blog Image

"sa du inte att jag var en vovve mamma, då ska jag väl ha vovvemat också"

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post300

varför...

BarnSkapad av Marina tis, maj 20, 2008 15:52:11
... bajsas det alltid i nybytt blöja? Jag bytte kissblöja på Evelin för 15 minuter sedan och nu sitter hon här och bajsar smiley. Det är långt ifrån första gången det händer, nu var det iof ett tag sedan men för några veckor sedan var det så gott som varje gång hon bajsade.

 • Kommentarer(4)//marinasblogg.wesstrom.se/#post299

mycket inför bröllopet

BröllopSkapad av Marina tis, maj 20, 2008 15:29:59

Det är helt otroligt vad mycket det är att fixa inför bröllopet, det är mycket småsaker som vi inte har tänkt på som tar massa tid och planerand. Men det känns som att vi är med ganska bra i planeringen än så länge, allt är inbokat som ska fixas innan.

Idag har jag varit och provat ut klänningen så den ska sys upp och in. På fredag ska Tobias hämta sina kläder, det var skönt att han kunde hämta dem redan då så han slipper ta ledigt från jobbet. I fredags hämtade Tobias min ring, så den är helt klar. Idag var jag till Smyckestudion igen för att jag behöver förlänga halsbandet som jag ska ha på mig. Det känns som att vi har blivit stamkunder där, Martin som har Smyckestudion är otroligt duktig så jag kan verkligen rekommendera att gå dit.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post298

fästingar

HundSkapad av Marina fre, maj 16, 2008 18:21:31

Finns det något äckligare än fästingar? Tindra har inte brukat haft så många fästingar eftersom vi haft nästan alltid har haft fästinghalsband på henne. Men nu när vi har fått barn vill jag inte ha det på henne eftersom det är gift i halsbandet. Men igår hittade vi fyra fästingar på Tindra och insåg smiley att det är nog bäst att skaffa ett halsband ändå. Evelin kommer ju ändå inte ha möjlighet att hålla på med Tindra så hon utsätts för halsbandet iår iaf.

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post297

förstörd mobil?

Allt möjligtSkapad av Marina tor, maj 15, 2008 21:23:34
Jag har låtit Evelin leka med min mobil och nu har den blivit helt knasig, den går bara att använda med headsetet. Troligvis har väl Evelin dreglat så det har kommit in fukt någonstans smiley. Som tur var visste jag var headsetet var, jag hittade det av en slump för några veckor sedan. Hoppas den blir normal snart igen för det är så bökigt med alla sladdar till headsetet.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post296

rena rama julafton

HundSkapad av Marina tor, maj 15, 2008 13:48:10

Idag gav jag Evelin smörgåsrån som hon fick sitta och plocka med själv för första gången och det blev rena rama julafton för den fyrbenta familjemedlemmen smiley.

Blog Image

"Tänk om hon kunde tappa nått till mig"

Blog Image

"Nu verkar det vara något på gång"

Blog Image

"Nähä, hon tog det själv den ego ungen"

Blog Image

"Men vad händer nu, tänker hon reta mig dessutom"

Blog Image

"Å blir jag t.o.m. matad, tack för det bästa bebisen" smiley

 • Kommentarer(3)//marinasblogg.wesstrom.se/#post295

Tävling igen

BarnSkapad av Marina tis, maj 13, 2008 22:30:17
Blog ImageJag tävlar om barnkläder från Kidsbutik
(värde 500:-) på Robins Garderob http://robinsgarderob.blogspot.com/
Coolaste barnkläderna i stan... TÄVLA DU MED

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post294

cooling

BarnSkapad av Marina tis, maj 13, 2008 20:27:04

Jag bara måste visa bilder på denna coola tjej från i lördags. Typisk bara att mamman köpte en Hello Kitty keps som kommer bli för liten hur snart som helst smiley

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post293

Vem, var, vad, när & har du - listan

Allt möjligtSkapad av Marina tis, maj 13, 2008 18:28:35

VEM.
Vem är i rummet med dig?
Evelin
Vem fick du sms av senast? Jenny
Vem pratade du senast i telefon med? Tobias
Vems hus var du senast i? Maddes
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Minns inte, antingen Tobias eller Evelin
Vem önskar du att du var med nu? Dom jag är med nu - Tobias, Evelin och Tindra

VAR.
Var är din telefon? På bordet
Var är din mamma? På ett moln i himmelen och vakar över mig
Var sover du? I min säng.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? På H&M
Var åkte du senast bil? Till affären
Var i ditt rum är du? I soffan

VAD.
Vad åt du senast?
En annorlunda köttfärsrätt och spagetti
Vad drack du senast? Lättdryck i smaken lingon och tranbär
Vad är det för färg på dina byxor? Blå (Jeans)
Vad är den närmaste saken som är blå? Duken på bordet
Vad har du på fötterna? Inget
Vad är din favoritfärg? Röd
Vad är din favorithemsida? Jag har ingen favorit
Vad hör du just nu? Evelin som ligger bakom mig och pratar, suset från datorn.
Vad är klockan? 18:22

NÄR.
När var senaste gången du tände ett ljus?
minns inte
När träffade du din pappa senast? För 1½ vecka sedan.
När duschade du senast? Igår em

HAR DU NÅGONSIN.
Hånglat i mer än tre minuter?
ja
Sovit i någon annans säng? ja
Hånglat på en bio? minns inte
Hånglat i skogen? det har jag säkert
Sovit naken? Ja
Kört över hastighetsgränsen? Japp
Målat om ditt rum? Två rum i huset har vi målat.
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Många gånger
Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja
Sett någon dö? Ja tyvärr, det var den värsta dagen i mitt liv.
Sovit till tre? Ja
Älskar eller saknar någon just nu? Ja

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post292

ett foto i timmer 08-05-12

Ett foto i timmenSkapad av Marina tis, maj 13, 2008 08:23:48

Blog Image9:47 - Tindra har precis varit ute och morgonkissat, lägger sig en stund på fällen.

Blog Image

9:51 - Plockar ut disk ur diskmaskinen.

Blog Image

10:55 - Är ute på promenad med hunden och barnet.

Blog Image

11:54 - Evelins middag, lax med potais, morötter, majs, broccoli och blomkål.

Blog Image

12:32 - Min mat, spenatsoppa. Vi är hos mina svärföräldrarna.

Blog Image

13:38- Är hos Madde och Malte, Evelin provar Maltes amerikanska leksak.

Blog Image

14:41 - Evelin njuter i vattnet på babysimmet (svärmor tar kortet)

Blog Image

15:57 - Har precis kommit hem, hämtade Tindra som var hos svärfar när vi babysimmade.

Blog Image

16:45 - Startar datorn på "mitt kontor".

Blog Image

17:23 - Tar blåa faran och åker till affären.

Blog Image

18:40 - "Baka baka liten kaka och vips in i ugnen". Det är enkelt att baka när man bara tillsätter vatten smiley.

Blog Image

19:46 - Ante och Anna har kommit på besök och vi fikar lite.

Blog Image

20:55 - Man blir trött av att tigga fika så Tindra vilar lite.

Blog Image

22:43 - Håller på och rensar bland Evelins kläder.

Blog Image

23:01 - Dagen avslutas vid datorn.

Blog Image

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post291

Tävling

BarnSkapad av Marina mån, maj 12, 2008 16:21:25
Blog Image Jag är med och tävlar om två presentkort á 500 kr
från funkybaby.seNikitas blogg.
Var med och tävla du också!

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post290

heldag vid poolen

Allt möjligtSkapad av Marina sön, maj 11, 2008 23:31:48

Idag har jag spenderat nästan hela dagen vid poolen, även om det har varit strålande väder så är det inte riktigt lika avkopplande som det låter. Jag har nämligen oljat in golvet på pooldäcket smiley, det fläktade lite i vinden annars hade det nog varit olidligt men nu var det riktigt behagligt istället. Solen tar ju som bäst när man jobbar och jag har fått en jämn solbränna, jag har t.o.m. varit ordentlig och smörjt in mig så jag sluppit bränna mig.

Bilden är tagen för några veckor sedan när jag oljade in staketet runt poolen. Nu har iaf jag gjort mitt dagsverk så jag kan få bada i poolen i sommar smiley. Men visst fixar bara svärfar mer olja så kan jag väl olja in resten också smiley.

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post289

grattis syster

Allt möjligtSkapad av Marina fre, maj 09, 2008 21:53:33
Grattis syrran till att gått vidare till fysprovet på polishögskoleuttagningen!

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post288
Nästa »