Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

Första advent

HusetSkapad av Marina sön, december 02, 2007 23:26:07

Idag är det första advent och jag har för en gång skull fått upp adventsstakarna i fönstren smiley. Det är inte ovanligt att det dröjer någon vecka in i december innan jag får fram stakarna men då har jag brukat ta fram alla julsaker samtidigt.

Resten av julsakerna har jag tänk att ta fram lite allt eftersom, det är ju inte dåligt att vi hittade julsakerna nu när vi har hållit på och röjt smiley.

Nästa "projekt" blir nog att få upp julgardinerna, jag har köpt panellängder till köket och vardagsrummet och det är bara där vi ska ha julgardiner. Det är inte dåligt att vi ens ska ha det i de rummen för jag har inte haft julgardiner öht på de senaste 5 åren.

Tro nu inte att jag är julfientlig eller inte tycker det är mysigt med jul för så är det inte, anledningen till att det brukar dröja med mitt julpynt och jag inte har haft julgardiner på flera år är att jag är lat. Jag tycker att det är för mycket bök och stök för en så kort period, men nu när jag bor i hus så tycker jag det är mycket roligare.

  • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post77