Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

Röjer och rensar

HusetSkapad av Marina tor, november 29, 2007 22:23:13

Igår tog vi oss i kragen och började greja lite här hemma, det har varit väldigt mycket stiltje på den fronten sedan lilla fröken tittade ut. Vår bokhylla har stått inne i det rummet som inte är renoverat ännu med alla böcker och grejer huller om buller så vi tog och flyttade dom till kontoret/gästrummet istället eftersom dom passade bättre där.

Så idag har jag fortsatt med röjning och rensning i det rummet som vi har kvar att renovera och förrådet. Eftersom det är helt fullt med ouppackade kartonger och massa annan skit så är det mycket att gå igenom och flytta runt.

Än så länge är jag mitt uppe i allt så hela undervåningen ser ut som ett enda bombnedslag smiley. Till viss del känns det som att jag bara flyttar saker fram och tillbaka men jag tror nog att det blir till det bättre i slutändan.

Jag hittar massa saker som vi nästan har glömt bort att vi har och det är inte konstigt eftersom flera kartonger inte har varit uppackade på flera år. Bl.a. hittade jag mina gamla snuttefiltar, jag tänkte på dom här om dagen och "sörjde" att dom var borta eftersom jag vill att Evelin ska ha dom. Det är iof inte så konstig att jag inte hade koll på dem för de låg i en låda som jag tror inte har varit uppackad sedan jag flyttade från Lur för 5 år sedan smiley.

Det är väldigt bra att vi går igenom allt nu före jul också så att jag inte börjar köpa massa julsaker som vi inte behöver. Förra året hade vi bara några ljusstakar i fönstren eftersom vi inte flyttade in här före efter jul.

  • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post73