Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

3 år tillsammans med Tobias

BröllopSkapad av Marina tis, november 27, 2007 22:21:28

Idag har det gått exakt tre år sedan jag gjorde något av en vansinnesfärd, jag åkte 30 mil i snöstorm till en kille jag hade träffat på Internet och bara pratat med i telefon några gånger smiley. Dessutom hade jag inte kollat upp något ställe att sova på om det visade sig att han var jätte hemsk. Men jag hade ju min "skyddshund" med mig om han skulle bli allt för påträngande smiley.

Tobias hade lagat middag när jag kom, sedan blev det en långpromenad i det härliga snövädret i Örebro och kvällen avslutades med en film. Men mitt i natten vaknade jag med magsjuka smiley, jag tänk er själva att vakna i en främmande människas hem med magsjuka och jag var verkligen så sjuk så det fanns inte en chans att jag kunde ta mig någonstans. Så Tobias fick ägan dagen men att rasta Tindra så att han skulle ha något att göra smiley.

På påskafton förra året förlovade vi oss vid havet på Tjurpannan utanför Grebbestad i full storm. Det var iskallt och Tobias var tokförkyld men ändå var det jätte romantiskt.

Så här tre år senare kan jag ju inte annat än konstatera att det var bland det bästa jag har gjort i mitt liv, annars skulle jag ju inte sitta här med en underbar sambo och en underbar dotter smiley.

Så nu är det bara ett steg kvar att ta och det kommer vi ta nästa år, vi har alltså börjat planera för vårt bröllop smiley. Tobias friade "lite halvt om halvt" redan efter tre veckor och jag svara det något i stil med att "fortsätter det kännas så här så säger jag JA" smiley. Och det har fortsatt att kännas lika bra hela tiden så nu är det alltså dags.

Jag älskar dig min underbara Tobias!

Bilder från vår förlovning 15/4 2006:

Blog Image

Blog Image

  • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post72