Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

Bilskrälle och såld bur

Allt möjligtSkapad av Marina ons, november 21, 2007 22:20:22

Vi köpte ju en nyare och förhoppningsvis bättre bil för att den gamla inte var pålitlig längre och vad händer bilen krånglar smiley. Bilen går dåligt ibland och troligtvis har det att göra med att dom gjorde motortvätt på bilen och det har kommit vatten där det inte ska vara det.

Det var inte så kul när jag stod vid Strandcaféet idag efter mammaträffen och bilen inte ville alls, jag kom inte ens ut ifrån parkeringen smiley. Som tur var var Tobias påväg hemåt och var där efter ca 10 minuter och han fick bilen att gå. Det som är bra med det hela är att jag förmodligen får åka till Örebro imorgon och kanske kan passa på att gå lite på stan också smiley.

Det verkar inte som att Forden blir särskilt svårsåld heller, vi satte ut annons på den i söndags och under den timmen annonsen var ute så hann det ringa två personer var av den ena ville komma och hämta den direkt. Men tyvärr upptäckte vi att slarviga jag inte hade koll på var registreringsbeviset var smiley och det är inte ens någon idé att leta eftersom det senaste ägarbytet gjordes för 5 år sedan och var mina papper sedan dess finns har jag ingen aning om. Jag känner inte heller för att leta igenom varje kartong som finns i huset för att hitta det heller. Så det blev till att beställa ett nytt och det kom med posten idag.

Buren visade sig inte heller vara så svårsåld för den har vi redan sålt, hon som köpte den åkte från Västerås (ca 15 mil) för en bur som inte var säkert att den passade eftersom hon inte hade en Escort. Jag hade mätt så gott jag kunde på buren men det är ju lite svårt när buren är måttanpassad för just den modellen. Som tur var passade buren helt perfekt i hennes bil smiley.

  • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post63