Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

hemma igen

Allt möjligtSkapad av Marina tis, september 09, 2008 09:47:55

Igår kväll kom vi hem igen från en helt underbar semestervecka på Cypern, allt har varit helt kanonbra där. Jag kan verkligen rekommendera att åka till Hotell Blue Village Nausicaa Beach i Fig Tree Bay, det är när till både havet och poolen och maten är jätte god. Vi hade all inclusive så det har blivit mycket ätande den här veckan, jag vågar nog inte ens ställa mig på vågen.

Alla i familjen har verkligen njutit hela veckan och Evelin har varit på toppen humör hela tiden. Hon har badat både i poolerna och havet felar gånger om dagen och hon har inte haft mer ont av värmen än att det har gått över med ett svalkande dopp. Flygresorna gick väldigt bra med Evelin även om hon var lite väl aktiv en stund på hem vägen, det var iaf skönt att hon inte hade ont av start och landning.

Jag lovar att lägga ut bilder i bloggen, men det är lite svårt att välja vilka bilder för det har blivit 706 bilder smiley. Jag har bara hunnit kolla igenom alla och det har blivit många bra kort. Nackdelen med att ta så mycket kort är ju givetvis att det tar så mycket tid att titta på dem och jämföra vilka som är bäst smiley.

  • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post376