Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

gnissla tänder

BarnSkapad av Marina sön, augusti 03, 2008 09:39:07

Under de senaste dagarna har Evelin kommit på flera nya ljud. Hon har upptäckt att om hon drar sina tänder (hon har tre, en uppe och två nere) så kommer det ljud, därför håller hon på och gnisslar tänder nästan hela tiden. Med tandgnisslandet har hon också fått en ny min som ser väldigt sammanbiten ut, kanske inte så konstigt med tanke på att hon måste bita ihop för att gnissla tänder smiley.

I förrgår trodde vi att Evelin hade fått ont i öronen för hon tog sig för båda öronen och skrek, dessutom var hon lite grinig. Men eftersom grinigheten försvann efter att hon sovit middag och hon var lika pigg som vanligt förstod vi att det inte var något fel med henne. Hon hade bara kommit på att det låter annorlunda om hon håller för öronen samtidigt som hon skriker smiley.

Evelin har också blivit väldigt duktig på att prova sina röstresurser, helst har hon gjort det nu när vi har varit ute och ätit på semestern. Hon har väl kommit på att det är ett väldigt effektivt sätt att få uppmärksamhet på, för vem börjar inte titta på henne när hon gör sina illvrål. Dessutom får hon ju mamma och pappas fulla uppmärksamhet eftersom det ju blir lite pinsamt när ungen för alldeles för stort oväsen smiley.

  • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post357