Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

hälsning från varberg

Allt möjligtSkapad av Marina ons, juli 09, 2008 22:51:21

Just nu befinner vi oss i en campinglägenhet på Apelvikens camping i Varberg, vi kom hit i söndags men åkte redan i lördags och sov i Ulricehamn på väg ner. På vägen hit var vi även i Gränna och i Gällsta. Under tiden här i Varberg har vi hunnit med att se lite av stat, solat och besökt Träslövsläge, Getterön, Falkenberg och Ullared. Tyvärr är ju inte utrymmet så stort i bilen med packning för fyra vuxna och ett barn för en vecka (tur att vi har takbox iaf), men lite shoppat blev det på Ullared iaf.

Vädret har än så länge varit väldigt blandat, de tre nätter som vi har sovit här hittills har det åskat på natten. I natt var det ett rejält åskoväder precis över oss så det var riktigt obehagligt. Mesta dels har vi iaf haft uppehåll och vi har anpassat våra aktiviteter efter vädret.

Evelin har varit på sitt bästa humör ända sedan vi åkte, jag var lite nervös innan vi åkte för nattningarna eftersom hon har haft svårt att komma till ro när hon inte har sovit hemma. Men det har faktiskt inte varit några större problem att få henne att somna på kvällarna.

Imorgon är campinglivet över och då åker vi upp över längs kusten för att hamna "hemma" i Tanum i några dagar före vi åker hemöver igen. På väg upp till Tanum har vi planerat att stanna till i Göteborg.

  • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post347