Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

första namnändringen

BröllopSkapad av Marina ons, juni 04, 2008 10:17:31

Igår upptäckte jag den första ändringen av mitt efternamn som jag inte har gjort själv, det var i lönsystemet på jobbet som dom hade ändrat. Det kommer nog dyka upp många fler så fort skattemyndigheten har fått ut ändringen till alla register.

Nu tycker jag inte att det känns särskilt konstigt att ha bytt efternamn men jag har lite svårt för hur jag ska skriva under vid kortköp och sånt, på alla kort och körkortet står det ju Marina Hansson. Ska jag då skriva Marina Wesström eller ska jag vänta med det tills korten är utbytta?

Det känns lite konstigt nu när jag ska presentera mig för nu i början får det väl bli något i stil med "Marina Wesström fd. Hansson" smiley. Det tar nog ett tag innan det sitter.

Men jag tror inte att jag kommer ha några problem fram över att kalla Tobias för min man. Tobias har däremot haft lite problem åt andra hållet, han har kallat mig för sin sambo flera gånger sedan i lördags smiley. Eftersom jag har haft problem med om jag skulle kalla Tobias "min sambo" eller "min blivande man" under bröllopsförberedelserna så känns det skönt att äntligen få kalla honom för "min man" smiley.

  • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post314