Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

helg på resandefot

Allt möjligtSkapad av Marina mån, april 14, 2008 11:46:16

I helgen har vi varit iväg lite, det började med att vi var i svärföräldrarnas stuga på dagen i lördags eftersom det byggs lite där uppe. Tyvärr kom vi inte iväg före vid lunchtid eftersom Evelin hade haft en jobbig natt och jag var helt slut efter den och dessutom var jag lite sjuk. Jag är iof inte säker på om jag var sjuk på riktigt eller om det kunde härledas till Evelins dåliga sömn natten innan och en hel dags arbete på det smiley.

På lördag kväll åkte vi till Maria och Andreas i Pålsboda för att fira att Maria fyllde, där sov vi över. Som tur var återvände Evelins gamla sovrutiner så vi fick en lugn natt. Tindra tillbringade tiden hos sin underbara hundvakt Kerstin (Andreas mamma), där får Tindra verkligen vara en prinsessa och får all uppmärksamhet.

Igår tog vid det lugnt på förmiddagen och fikade hemma hos Kerstin innan vi åkte till Örebro tillsammans med Andreas och Maria. Där blev det underbart god middag på Efesos, för er som gillar grekisk mat kan jag verkligen rekommendera att gå dit.

Igår blev det fakiskt en femmyror... kortärmadbody till Evelin från Lindex, eftersom jag inte skulle köpa någon så fick Tobias göra det smiley. Tyvärr fanns inte den kortbenta sparkbyxan som jag spanat in men nu har hon iaf ett femmyror.. plagg smiley.

  • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post262