Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

så otroligt korkad

Allt möjligtSkapad av Marina tor, april 10, 2008 17:02:50

Här om dagen kom det en annons från Lindex med deras nya femmyror... kollektion som är helt ny, direkt när jag såg den ville jag ha allt i den till Evelin. Nu är det så att det inte bara är jag som tycker att det är fint utan många andra också så kläderna börjar redan ta slut. Men eftersom jag ska till Ullared nästa vecka så har jag inköpsstoppat mig själv så jag sprang inte ner till Lindex och köpt något.

Men idag trottsade jag mitt inköpsstopp eftersom Lindex hade 30% på sina reaplagg i webbshoppen och där hittade jag ett par svarta finbyxor (mina gamla har blivit utslitna). Dessutom hade jag en kupong så jag fick 50 kr rabatt om jag handlade för över 200 kr, så jag plockade ihop lite reakläder till Evelin för resterande belopp.

När jag precis har skickat iväg beställningen kommer jag att tänka på femmyror kläderna, dum som jag är så går jag in och ser att det finns sparkbyxor med korta ben kvar i Evelins storlek. Jag försöker förgäves hitta något sätt att ändra den skickade beställningen på men det går inte så jag ringer kundtjänst, tyvärr kan inte hon heller göra något för de hade redan läst in ordern i sitt system smiley.

Så bara för att straffa mig själv att jag är så otroligt korkad så blir det nog inga femmyror kläder till Evelin.

Blog Image

  • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post260