Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

ingen arbetslust

Allt möjligtSkapad av Marina ons, mars 12, 2008 15:10:07

Jag hade tänkt att jobba lite idag på dagen eftersom jag ändå inte hade något annat planerat men jag har verkligen ingen arbetslust smiley. Vi behöver verkligen städa här hemma också men det har jag inte heller lust att göra. Istället har jag bara blivit sittande vid datorn och inte gjort något vettigt alls, om jag ändå kunde ta tag i och skicka kort för framkallning eller lägga ut lite nya bilder på Evelin men det blir bara slösurfning smiley.

Men det går faktiskt riktigt bra att jobba hemifrån bara arbetslusten finns, februari jobbade jag 38 timmar så det innebär nästan 25 %. Mest brukar jag jobba på efter Tobias kommit hem eller efter vi lagt Evelin, ibland blir det några timmar då dagen och någon gång har jag jobbat lite på helgen också.

Från april ska jag börja jobba på jobbet en dag i veckan och Tobias ska vara hemma med Evelin. Det ska bli kul att komma ut och träffa arbetskamraterna igen, men det är också väldigt skönt att jobba hemma och kunna jobba när man vill. Jag kommer fortsätta jobba lite hemma men det blir nog inte lika mycket som nu.

  • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post232