Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

heldag i örebro

Allt möjligtSkapad av Marina mån, mars 03, 2008 22:52:03

Idag har jag och Evelin spenderat en heldag i Örebro där vi shoppade och hälsade på hos Tobias på jobbet, Evelin var där för uppvisning för hon har inte träffat hans arbetskamrater (inte jag heller iof men jag skulle ju inte visas upp smiley).

Jag var inne i flera barnvagnsaffärer och kollade efter barnvagn, klämde och kände massor och fick mycket hjälp. Men det är nog bara att inse att det inte finns någon vagn som jag tycker är tillräckligt smidig så det finns anledning att byta till sittvagn som samtidigt har vändbar sittdel. Så det blir att "stå ut" med i och urlastning av vår tunga vagn i bilen tills Evelin vill sitta framåtvänd smiley.

Det blev bara lite shoppande, jag köpte en tröja till Evelin på Polarn o. Pyret som det var halva priset på också köpte jag två par byxor till henne. Dessutom "fyndade" en tröja till mig själv på Peak butiken som det var på rea (men jag behöver väl inte berätta vad den kostade smiley).

Det har verkligen varit en jätte härlig dag idag och Evelin skötte sig så bra hela dagen, det är ju ingen konst att gå på stan när man har en så snäll bebis smiley. Men hon har varit lite gnällig ikväll och vill hela tiden bita på någonting så vi tror att det är tänderna som är påväg och gör ont smiley.

  • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post223