Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

5 år utan mamma

Allt möjligtSkapad av Marina sön, mars 02, 2008 19:29:42

Idag är det 5 år sedan min underbara mamma dog i cancer, då hände det där som man tror bara drabbar alla andra men inte mig. Mamma skulle ju bara finnas där för alltid. Det är helt otroligt att det har gått så lång tid samtidigt som det känns som en hel evighet sedan. Ibland tror man att tiden läker alla sår men det gör det inte men man måste bara lära sig att leva med dem.

Mamma var inte bara min mamma hon var också bland de klokaste människorna jag någonsin har träffat. När det var något jag skulle bestämma så var det alltid mamma jag rådfrågade först. Det var jätte jobbigt att vänja sig vid att hon inte fanns där med sina kloka svar och nu sedan jag själv har börjat mitt liv som mamma har allt det där jobbiga kommit tillbaka igen.

Mamma var också en helt underbar vän, vi hittade på mycket tillsammans och vi delade hundintresset. Även om inte mamma hade ett riktigt lika brinnande intresse som jag hade så följde hon ofta med på hundgrejer och hon gick några kurser tillsammans med "gamla" Hilda när jag gick med mina hundar.

Till mammas ära spelar jag den bästa låten från Melodifestivalen igår, Calaisas låt If I Could, det är helt otroligt att inte en så fin låt gick vidare. http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1072784

Jag saknar dig så mamma.

Blog Image

  • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post222