Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

mammabebis vecka

BarnSkapad av Marina fre, februari 15, 2008 15:03:48

Denna vecka har verkligen varit en mammabebis vecka, vi har träffat andra mammor och bebisar varje dag utan i måndags. I tisdags var vi 5 mammor med bebisar från föräldragruppen som träffades för att fika och umgås. I onsdags var det den "vanliga" onsdagsfikan med Familjelivs mammorna med bebisar/barn, där blev det även promenad med några av morsorna.

Igår var vi för första gången på babycafét på Österledskyrkan, det är den öppna förskolan som vi "tillhör". Där var det bara nya bekantskaper, jag tycker att jag har träffat många mammor under de här 4 månaderna men inte en ända jag träffat tidigare var där. Jag tog en härlig promenad i vintersolen dit och hem.

Idag har vi varit på babycafét nere på stan, där vi brukar vara varje fredag. På vägen dig gick vi promenad tillsammans med Camilla och Tilda, efter babycafét fikade vi tillsammans med Marie och Ebba.

Evelin tycker det är så roligt att träffa andra barn, den första halvtimmen sitter hon bara och tittar på alla andra och efter det kan hon börja greja med lite saker själv.

  • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post204