Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

sjuklingar

Allt möjligtSkapad av Marina fre, februari 01, 2008 10:00:40

I natt har det varit en riktig pers, men det är inte Evelin som har varit vaken utan det var jag som blev sjuk. Egentligen blev jag sjuk redan igår, hade ont i kroppen och så men det gick över med Alvedon. Så i natt hade jag så ont i kroppen och frös så jag visste inte var jag skulle ta vägen. Jag var så dålig så jag kunde inte ens be Tobias gå och hämta Alvedon och extrafilt till mig, att jag skulle lyckas göra det själv var helt omöjligt smiley. När Evelin vaknade strax före fem i morse och ville ha mat skulle jag byta blöja på henne först och då svartnade det för ögonen på mig.

Även Evelin var jätte rosslig i halsen och näsan när hon vaknade, hon var dessutom väldigt varm. Som tur var hade hon iaf inga problem att amma fast vi inte rensade näsan på henne. Sedan så hostade/spydde hon upp allt hon hade käkat, så hela hon, Tobias och en stor fläck på lakanet var helt fullt men spy smiley. Men inte är hon ledsen för det istället ler hon sina största leenden även när vi ger henne Alvedon och försöker få i henne näsdroppar smiley.

Men nu är det mycket bättre med oss båda, det där alvedonet gjorde verkligen susen, dessutom har vi ju anledning att inte göra nått idag och ligga länge i sängen och mysa smiley.

  • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post176