Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

gamla datorn har fått nytt liv

Allt möjligtSkapad av Marina ons, januari 30, 2008 22:35:49

Det verkar som att den gamla datorn blev skraj nu när vi skaffade en ny dator för på senaste tiden har den fungerat jätte bra. Jag har ju varit tvungen att använda den nu när jag började jobba och vi inte fått bytt till Windows XP i nya datorn. Till min förvåning är inte datorn lika seg som den har varit och fläkten går inte alls lika mycket som den gjorde förut.

Idag kom jag helt plötsligt på vad som måste vara anledningen till att inte fläkten går lika mycket längre, det är bara en sak vi har ändrat på och det är att den alltid står helt plant nu. Eftersom jag arbetar på datorn har jag den stående på köksön och inte i knäet som jag alltid har haft förut. Även om vi har haft ett laptopstöd från IKEA så den slipper att dra in dammet från mina byxor i fläkten så står den ju aldrig helt plant smiley.

Tänk om vi hade tänkt på det tidigare så hade vi ju inte behövt köpa någon ny dator, men visst är det trevligt med två bärbara datorer så vi kan sitta i soffan och surfa samtidigt smiley.

Så jag tror helt enkelt att den gamla datorn får tjäna som hemmajobb dator i fortsättningen också. Jag kan ju rensa den från sånt som inte behövs i den och lägga till andra jobbgrejer som jag behöver ha i den smiley.

Blog Image

  • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post173