Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

"å du sitter o surfar som vanligt"

Allt möjligtSkapad av Marina tor, januari 24, 2008 19:11:06

Det var vad Tobias sa när han kom hem efter jobbet och jag satt vid datorn, men se där hade han helt fel. Jag satt nämligen och jobbade, inte trodde jag väl att det skulle vara så skönt och smidigt att jobba hemifrån. I eftermiddags jobbade jag i 1.5 timme innan Tobias kom hem, även i tisdags satt jag och jobbade i 3.5 timme mitt på dagen. Evelin ligger bara nöjt i sitt babygym eller sover så det går jätte bra.

Det är dessutom ganska mysigt att sitta och jobba vid köksön, de är ju dessutom ganska bra med plats att lägga alla papper på. Det enda jag saknar är ett numeriskt tangentbord, det har inte funkat att installera det jag har men det ska vi nog snart lösa också.

Jag hade ju tänkt sitta en del på jobbet och jobba på kvällar ibland men som det känns nu blir det nog att jag kommer åka dit och hämta grejer för att jobba hemma ist. Det är ju ändå ingen på jobbet på kvällstid och då finns det ju ingen anledning att sitta där, utan det är mycket trevligare att gå dit på dagen för att hämta papper och träffa arbetskompisarna smiley.

Nä nu ska jag sätta igång och jobba igen smiley.

  • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post161