Marinas blogg

Marinas blogg

Om bloggen

Mitt liv som människa, mamma, mammaledig, nybliven fru, hundägare och husägare.

grattis tindra 6 år!

HundSkapad av Marina fre, juni 13, 2008 16:42:18

Idag fyller Tindra 6 år, min unghund börjar bli gamla damen smiley. Tänk när jag för snart 6 år sedan tittade på de där svart små råttorna (jag såg henne för första gången när hon var 3-4 dagar) då hade jag inte kunnat ana att en av dem skulle flytta hem till mig 2 månader senare.

På bilden är Tindra bara 3 år.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post324

tindra är på semester

HundSkapad av Marina sön, maj 25, 2008 10:19:00
Nu har Tindra åkt till Pålsboda på semester, eftersom Tindra ska vara där över bröllopet så föreslog Kerstin att vi skulle lämna henne lite tidigare. Det känns jätte konstigt att vara hemma och Tindra inte är här. Men det blir nog skönt för Tindra att slippa Evelin nu när hon har börjat krypa. Hon är nog också väldigt nöjd med att få vara i centrum hela tiden, för hos Kerstin får Tindra vara prinsessa hela tiden.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post304

fästingar

HundSkapad av Marina fre, maj 16, 2008 18:21:31

Finns det något äckligare än fästingar? Tindra har inte brukat haft så många fästingar eftersom vi haft nästan alltid har haft fästinghalsband på henne. Men nu när vi har fått barn vill jag inte ha det på henne eftersom det är gift i halsbandet. Men igår hittade vi fyra fästingar på Tindra och insåg smiley att det är nog bäst att skaffa ett halsband ändå. Evelin kommer ju ändå inte ha möjlighet att hålla på med Tindra så hon utsätts för halsbandet iår iaf.

Blog Image

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post297

rena rama julafton

HundSkapad av Marina tor, maj 15, 2008 13:48:10

Idag gav jag Evelin smörgåsrån som hon fick sitta och plocka med själv för första gången och det blev rena rama julafton för den fyrbenta familjemedlemmen smiley.

Blog Image

"Tänk om hon kunde tappa nått till mig"

Blog Image

"Nu verkar det vara något på gång"

Blog Image

"Nähä, hon tog det själv den ego ungen"

Blog Image

"Men vad händer nu, tänker hon reta mig dessutom"

Blog Image

"Å blir jag t.o.m. matad, tack för det bästa bebisen" smiley

 • Kommentarer(3)//marinasblogg.wesstrom.se/#post295

varmt

HundSkapad av Marina tor, maj 08, 2008 16:12:26
Jag ska inte klaga på värmen, men Tindra tycker att det är jätte varmt. Särskilt nu när vi har gått från stan i gassande solsken. Nu får man börja tänka på när på dygnet man tar hundpromenaderna.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post286

längtan efter husse

HundSkapad av Marina ons, mars 12, 2008 20:34:22
Tobias kom inte hem före strax efter åtta idag eftersom det var något på jobbet ikväll, med det tyckte inte Tindra så mycket om. Sedan klockan var halv fem har hon gått till fönstret och tittat varje gång det har kommit en bil som låter som att den kommer hit. Stackars vovve som saknar sin husse så mycket.

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post233

uppletande för tindra

HundSkapad av Marina fre, mars 07, 2008 16:26:33

Idag har det hänt något som inte har hänt på hur länge som helst, Tindra har fått träna. Jag vågar knappt berätta hur länge sedan det var hon fick göra något som har med träning att göra. Men idag gjorde jag slag i saken och hämtade lite uppletandeföremål ur hennes garderob.

Jag lade ut fyra föremål till henne på ett område som nar ca 50 meter djupt och 10 meter brett och det var ju inga problem för henne att hitta dem, hon hade även full fart in till mig med dem. Så det var inte någon ring rostighet där inte smiley.

Tindra tyckte verkligen att det var hur kul som helst. Nu har jag packat ihop en liten väska med lite grejer till henne så att det kan bli mer träning framöver.

Blog Image

Blog Image
Blog Image
Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post226

varg i vår skog

HundSkapad av Marina tor, mars 06, 2008 09:52:44

Idag stod det i tidningen att det hade setts varg i skogen mellan Björkborn och Rosendal, det är precis där som vi går varje dag smiley. Det är så jätte bra att gå där eftersom det är bra vägar att gå med barnvagnen på och bra område att ha Tindra lös på eftersom det inte är så många som går där.

Det jobbiga är att jag har vargskräck, jag är inte rädd för min egen del men för att vargen ska ta Tindra smiley. När jag har Tindra lös så håller hon sig alltid i närheten av mig och kommer när jag ropar på henne men jag vet ju inte hur hon skulle göra om hon träffar på en varg smiley.

Fast det kanske är samma varg som var på bild på första sidan i Aftonbladet för två år sedan när den sprang mellan husen i Rosendal och är det den "vargen" är jag inte lika rädd eftersom det var en hund smiley. Jag fattar inte hur de kunde få det till att bli en varg och dessutom få med den i tidningen utan att någon reagerade smiley. Iof så tycker jag att det är jobbigt att träffa på en hund utan ägare också men det är ju en annan sak än en varg.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post225

kanonväder men ändå inte riktigt bra

HundSkapad av Marina mån, februari 11, 2008 13:18:47
Idag är det solsken och så härligt ute, dessutom har det varit frost i natt och på förmiddagen så det var ganska kallt ute också. Så givetvis har vi varit ute på långpromenad idag och det bar så härligt men ändå är jag inte riktigt glad. Eftersom det inte hade frusit tillräckligt var det jätte geggigt på marken, som hundägare är det utan tvekan det värsta vädret (det har jag väl inte klagat på tidigare i bloggen smiley). Så efter promenaden så var halva Tindra helt ner skitad så det blev duschen direkt när vi kom hem, jag undrar bara vem som hatar att duschen mest jag eller Tindra smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post197

veterinärbesök

HundSkapad av Marina ons, januari 30, 2008 21:53:05

Idag har vi varit hos veterinären och gjort Tindras hjärtultraljud, han kunde inte se något konstigt med hjärtat. Helst skulle hon vara uppkopplad på EKG när själva anfallet är för att se vad som händer men det är ju inte så enkelt att ordna. Vi fick iaf Carvedilol utskrivet som är betablockerand medel för att motverka hjärtrusning.

Tindra har inte särskilt ont av att gå till veterinären, hon brukar oftast tycka att det är ganska mysigt och ändå har hon varit där ganska många gånger och blivit klämd och känd på. Men idag tyckte hon det var jätte jobbigt för hon skulle ligga ner på undersökningsbordet och jag skulle hålla i henne, hon fick nästan panik av att behöva ligga där och flämtade massor smiley. Hon har fått det en gång tidigare och det var när hon skulle ligga så och bli röntgad utan lugnade. Hon klarar helt enkelt inte av att bli fasthållen på det sättet.

Det är ju inte direkt billigt att ha en "sjuk" hund, på den senaste veckan har vi lagt ut 1 700 kr på veterinär och medicin. Som tur är varar medicinen länge men det är ju typiskt att både det smärtstillande och glukosaminet ska ta slut samtidigt smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post172

vad är det här för vinter

HundSkapad av Marina ons, januari 30, 2008 09:47:41

Om snön inte ens hinner landa på marken före den börjar töa bort så kan den lika gärna hålla sig borta helt smiley. I natt har det snöat massor men kvar är bara slask och lite vitt runt om. Den här vintern har ju varit helt otrolig när det gäller vädret, för någon vinter har man knappt sett av.

Det värsta av allt när det är sån här vinter är att vara hundägare, man drar sig ju för att gå ut med Tindra när man vet att en promenad leder till massa bök i duschen när man kommer hem smiley. För att bli duschad och torkad är det näst värsta Tindra vet, det allra värsta är att klippa klorna smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post171

avslutat 9 års medlemskap i SKK

HundSkapad av Marina tis, januari 29, 2008 11:16:37

Idag har jag ringt och avslutat mitt medlemskap i SKK och det känns verkligen vemodigt, jag har ju trots allt varit medlem där ända sedan jag skaffade hund för 9 år sedan. Anledningen till att jag avslutar det är att jag inte är en så aktiv hundmänniska längre och då känns det onödigt att betala för något man inte har nytta av. Förut brukade jag alltid läsa Hundsport iaf men numera är det knappt så jag bläddrar i den när den kommer smiley.

Däremot ska jag fortsätta vara medlem i SBK för där är jag fortfarande aktiv och ffa har varit väldigt aktiv under många år. Nu sitter jag med i tävlingssektorn och valberedningen i Karlskoga BHK och jag hade spårkurs där i våras, men det kommer att bli nerdragningar även där. Jag kommer att fortsätta sitta med i tävlingssektorn men några mer kurser blir det inte, jag känner inte att jag har det engagemanget och lusten som krävs för det längre.

Det känns som att jag håller på att avsluta mitt aktiva hundliv och det beror till största del på att Tindra är pensionerad numera och det där med hus och barn tar mycket större tid. Det känns jätte jobbigt att det börjar kännas mer definitivt även om det är 1½ år sedan jag slutade att träna med Tindra. Samtidigt så är det ju inget som är för evigt, den dagen lusten och tiden finns igen blir det säkert en ny hund och förhoppningsvis ett nästan lika aktivt hundliv igen.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post166

hjärtultraljud

HundSkapad av Marina tor, januari 24, 2008 21:07:46

Igår kväll fick Tindra ett anfall, det var femte gången hon hade ett sånt anfall första gången var för snart 2 år sedan smiley. De första gångerna trodde vi att det var epilepsi, vi var till veterinären efter första anfallet och tog prover och dom kunde inte hitta något fel. Man kan ju inte se om det är ett EP-anfall annat än under själva anfallet. Vid tredje anfallet var vi till veterinären igen och då trodde hon inte att det var EP eftersom Tindra låter för kontaktbar under själva anfallet utan hon trodde att det kunde vara hjärtrusningar.

Så igår fick hon ett anfall igen och då märkte vi absolut att hon var kontaktbar under hela anfallet. Det började med att hon "flög" upp i soffan och sätter sig och skakar, hon flämtar också hela tiden. Anfallet pågick i 5-10 minuter, sedan fortsatte hon och flämta i en liten stund till. Hon kan inte stå på benen när det händer för dom bara skakar smiley.

Idag har jag ringt till veterinären och bokat tid för hjärtultraljud och hoppas att dom kan se något på det. Som tur var skulle dom få besök av hjärtspecialisten redan sista januari och det fanns tid till Tindra då.

 • Kommentarer(2)//marinasblogg.wesstrom.se/#post163

dessa fyrverkerier

HundSkapad av Marina tor, januari 03, 2008 18:18:42

För en lite stund sedan hörd jag att någon smällde av fyrverkerier här utanför, som tur är tillhör jag de lyckligt lottade som inte har en hund som har ont av smällare. Tindra tycker tvärtom att det är ganska häftigt med fyrverkerier och kan sitta och beundrar dem.

Jag är absolut inte emot fyrverkerier men jag förstår inte meningen med att smälla av flera veckor före och efter nyår smiley. Visst att man kan smälla några lite tidigare på själva nyårskvällen om man har barn som inte kan hålla sig vakan ända till 12 slaget. Som hundägare vet man ju att det kommer att smälla på nyårsafton och man kan göra det bästa för att göra det bra för sin hund om den inte mår bra av smällare. Det fungerar ju inte om det smälls i flera veckor smiley.

I höstas när det var kvällsöppet på stan så smälldes det av ett fyrverkeri nere på stan och efter det kom det insändare i tidningen om att det var dåligt och att man skulle tänka på hundarna. Men hallå liksom, det hade ju annonserats innan att det skulle smälla så då kan man faktiskt se till att gör det bra för sin hund just då.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post119

äntligen har det slutat regna

HundSkapad av Marina sön, december 30, 2007 20:16:11

Den här julen har verkligen gått i regnets tecken men nu har det iaf slutat regna. Det är ju inte särskilt kul att gå ut när det regnar och särskilt inte som hundägare eftersom hunden blir jätte skiten också smiley. Även fast det hade slutat regna idag så var det ju hur blött som helst och stod massa vatten över allt som givetvis hundarna skulle bada i.

Nu i kväll har det faktiskt blivit minusgrader och det hoppas jag håller i sig för då försvinner ju allt det där blöta.

Tindra och Jenna tyckte iaf att det var jätte mysigt att det var blött när vi var ute, Tindra passade även på att rulla sig i skit smiley.

Blog Image

Blog ImageBlog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post114

tomtar på loftet

HundSkapad av Marina tis, december 18, 2007 11:20:38

Tindra har alltid varit en "tomtar på loftet" hund, hon kan bara ställa sig och skälla rätt ut åt ingenting. Som tur är det inte ofta det händer men det händer med lite ojämna mellanrum. Men ibland är det ju inte tomtar på loftet trots att man tror det, som här om dagen när hon började skälla strax före det ringde på dörren. Då var det bara jag som trodde att det var TPL smiley.

Men idag när vi kom ner och skulle gå ut fick Tindra tomtar på loftet på riktigt eller jag kanske ska säga tomte utan för dörren. Jag ställde nämligen ut vår trätomte på utsidan dörren här om dagen och idag var den flyttad på så den stod precis framför glasrutan bredvid dörren. Eftersom tomten är platt och målad med ögon på båda sidor stod den och stirrade rätt in genom rutan. Då blev Tindra skit förbannad/rädd och började skälla på den smiley. Jag förstår henne faktiskt för den såg ganska stirrig och otrevlig ut där han stod, så nu har jag flyttat på honom så han slipper stå och stirra in i huset smiley.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post97

härligt vinterväder

HundSkapad av Marina mån, december 17, 2007 22:28:44

Nu har det varit minusgrader i några grader och idag var det riktigt härligt väder och jätte fint ute eftersom det är vitt över allt trots att det inte har kommit någon snö.

Dessutom är det jätte bra väder för en hundägare, det är så skönt att Tindra inte drar in massa skit och måste duschas varje gång man har varit ute på promenad.

Jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig iaf över jul, men det gör det ju säkert inte smiley. Men fördelen med att det inte har kommit någon snö är att det inte blir massor med slask när det blir töväder igen.

Jag och tjejerna var ute och tog en långpromenad i eftermiddags och då var jag bara tvungen att ta några kort för att det var så vackert ute.

Blog Image

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post96

när ska Tindra bli vuxen - söndertuggat koppel

HundSkapad av Marina ons, december 12, 2007 10:44:31

Igår när jag kom hem och Tindra hade varit ensam hemma hade hon tuggat sönder sitt läderkoppel smiley. Ja jag vet att det var klantigt av mig att låta kopplet ligga framme men jag är ju så godtrogen som tror att hon har blivit vuxen och inte håller på med sånt längre... Hon är ju trots allt 5½ år och borde ha lagt av med sådana valpfasoner vid det här laget.

Tindra har alltid haft en förkärlek till att tugga i läder, första gången jag upptäckte det var när hon hade kapat av mitt läderbälte på mitten smiley, då hade hon nog att göra i en bra stund för det var ganska tjockt och brett. Sedan dess har hon kapat av och tuggat sönder ett par koppel...

Förutom läder så står duntäcken, plastdetaljer och väggar högt på Tindras lista över saker som är goda att tugga på. När hon var liten kunde hon ligga i sängen tillsammans med mig på natten och tugga sönder duntäcket smiley, på senare har det hänt ibland när täcket sticker fram ur påslakanet men då bara när hon har varit ensam hemma.

Väggar har hon lagt av med helt att tugga på sedan några år tillbaka *pepparpeppar*, det spelade ingen roll vad det var för material på väggarna allt kunde tuggas på. Hon har t.o.m. lyckats att göra hål i en betongvägg, det skulle man väl nästan klassa som en bedrift smiley.

Plastdetaljer har hon också hållit sig ifrån på senare tid *pepparpeppar*. På ett par sandaler jag hade som det var plastspännen på lät hon hela skon vara men spännena tuggade hon på smiley.

Jaja jag får väl leva med att den där hunden aldrig blir vuxen, men söt och go är hon iaf smiley.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post90

Troja är funnen död

HundSkapad av Marina mån, december 03, 2007 12:15:22

Igår hittades äntlinge Troja men tyvärr var hon död när dom hittade henne smiley, hon hade blivit påkörd och lämnad i diket smiley. Vilka hemska människor det finns som inte kan ringa polisen när dom kör på ett djur smiley, särskilt när det är ett sällskapsdjur. Nu tror jag inte att hon har legat där hela den tiden hon har varit borta men det hade ju besparat Heléne endel av ovissheten om hon fått reda på det direkt.

Jag tänker på dig Heléne och beklagar sorgen!

http://trojaforsvunnen.blogspot.com/

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post78

Försvunnen hund i Karlskoga

HundSkapad av Marina tor, november 22, 2007 22:00:15

Riesenschnauzer tiken Troja försvann igår eftermiddag från sitt hem i Högåsen i Karlskoga.
Hon är grå, mörkare i ansiktet och ca 64cm hög. Hon kan vara förvirrad och vilja hålla sig undan eftersom försvinnandet orsakades av ett troligt epilepsianfall...
Troja tycker om allt i godisform, men köttbullar är favorit. Ropa godis med hög ton så påkallar ni hennes uppmärksamhet!

Uppgifter lämnas till ägaren Helene Falk tel: 070-4862757 eller Karlskoga Polisen tel: 65300.

Blog Image

För mer info se Helenes hemsida: http://www.giantschnauzer.se/

Jag tänker på dig Helene och hoppas att ni hittar din Bojjan snart.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post66

Värsta vädret för hundägare

HundSkapad av Marina tor, november 22, 2007 21:35:44

Nu är det verkligen värsta tänkbara vädret för oss hundägare, det räcker nästan bara med att Tindra sätter tassen utanför dörren så blir hon lerig och skitig smiley. När vi har varit ute på promenad är hon helt blöt och lerig/grusig under hela magen och benen.

Även om jag torkar henne jätte noggrant när vi kommer in från promenaden så blir det ändå helt fult med grus i hela huset smiley. Ska vädret fortsätta så här så måste jag duscha henne efter vi har varit ute.

Jag tycker ju själv att det är mycket skönare när det är några minusgrader ute eftersom det är mycket härligare luft då, men även som hundägare är det helt underbart när det är minusgrader. För då är det helt torrt på marken och det blir inte fullt med jobbigt grus överallt.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post64

Ner spydd hund

HundSkapad av Marina mån, november 19, 2007 20:07:18

I morse när jag gick och bar Evelin så spydde hon på både sig själv och mig, så jag gick och bytte på Evelin. När jag kommer ut i hallen igen så upptäcker jag att Tindra hade fullt med spy på huvudet smiley.

Tindra såg lite besvärad ut där hon låg och tyckte nog att det var rätt jobbig. Så lite spy på huvudet var tydligen ingen favorit, men annars skulle man kunna tro det med tanke på att hon älskar att rulla sig i skit smiley.

Senast i lördags så rullade hon sig i skit så jag tror aldrig att jag har sett så mycket skit på en gång smiley, halva ena sidan av henne var full med skit och både reflexvästen och blinkhalsbandet kom det skit på smiley.

Innan dess var det iof ett tag sedan hon rullade sig i skit men i somras hände det flera gånger och det är ju så fruktansvärt äckligt och dessutom jobbigt att duscha henne...

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post60

Tindra med vänner

HundSkapad av Marina tis, november 13, 2007 16:36:16

I helgen träffade Tindra först Hilda i fredags och sedan tillbringade hon större delen av helgen tillsammans med Jenna. När hon träffade Hilda var det ett väldigt kärt återseende, Tindra är väldigt förtjust i henne fast Hilda blev inte lika överväldigad.

När Tindra sedan träffade Jenna var förhållandet det ombytta, Jenna blev överlycklig och Tindra inte riktigt lika lycklig. Men Tindra trivs väldigt bra med Jenna bara hon får vänja sig en lite stund. Sedan hade dom hur kul som helst tillsammans hela helgen.

Nu efteråt märks det ännu mer hur bra Tindra mår av att umgås med andra hundar för hon blir mycket duktigare när vi är ute och går och möter hundar. Hon är mycket lugnare och bryr sig knappt om okända hundar.

Det verkar som att det har gått bra med Tindras ben att leka med Jenna också, när jag vet att dom ska umgås så ser jag till så att hon får full dos med smärtstillande så att benet ska klara av det.

Blog Image

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post43

Lydiga hunden

HundSkapad av Marina tis, oktober 30, 2007 11:47:54

Eftersom jag spydde så mycket galla över Tindra igår fick jag ju lite dåligt samvete, det låter ju som att hon är värsta monstret och det är hon förståss inte.

Nu på morgonen när jag var ute och hämtade posten var hon med mig ute och då kom det en person och lade reklam i vår postlåda. Tindra var givetvis lös som hon alltid är på tomten och jag sade till henne att sätta sig ner där hon var en bit ifrån mig och det gjorde hon direkt och satt kvar tills jag sa till att hon fick resa sig när personen hade gått iväg.

Vi pratade med en granne här om dagen för första gången och hon berömde Tindra för att hon alltid är lös på tomten och aldrig sticker iväg även om det kommer folk eller hundar gående på vägen utan för. Och visst är det så, även om hon ibland kan skälla på dom så sticker hon aldrig dit och hälsar.

Dessutom så kan jag ha henne lös när vi går där det inte är så mycket folk och kommer det någon så ropar jag på henne och då kommer hon direkt.

Sedan får jag ju inte glömma att hon är jätte snäll mot Evelin, hon sköter sig verkligen jättebra med Evelin. Det enda som jag är rädd för är att Tindra ska göra något av misstag som skadar Evelin t.ex. om hon trampar på henne eller lägger sig för nära så hon hamnar på Evelin. Så det gäller att vi är med och kollar hela tiden.

 • Kommentarer(0)//marinasblogg.wesstrom.se/#post7

Olydiga hunden

HundSkapad av Marina mån, oktober 29, 2007 18:19:08

Tänk att Tindra är 5½ år och kan inte sköta sig när man är ute med henne smiley, hon borde väl ha lärt sig ett och annat under alla dom åren men nej då hon kan verkligen bete sig som om hon aldrig har blivit uppfostrad.

Idag när vi gick till affären så började hon att stormskälla och hoppa när jag kom ut från affären, förut har hon verkligen varit jätte duktigt när jag har bundit upp henne någonstans. Visst hon har alltid varit ganska hoppig när jag kommer nära henne men hon har alltid varit tyst. Så vi fick ta lite allmänthyffsdressyr utanför affären idag.

Dessutom är lilla hunden riktigt duktig på att dra när man är ute och går med henne särskilt i början av promenaden. Hon har väl fått gå för mycker lös i sitt liv för att förstå att man inte ska dra. Det blir ju extra jobbigt nu när jag dessutom ska försöka hålla koll på en barnvagn samtidigt. Hon är också expert på att rusa ner i diket när hon blir nödig och då har hon en väldig fart så det gäller att få stopp på henne så man inte flyger med som en vante smiley.

Hon är inte heller så uppfostrad när det kommer till hundmöten, förut var hon jätte duktigt på det men nu sedan hon inte umgås så mycket med andra hundar har hon helt glömt bort hur man ska sköta sig smiley. När man möter någon på avstånd kan hon t.o.m. morra åt hundarna men när man kommer nära så vill hon väldigt gärna hälsa. Men jag blev riktigt stolt över henne här om dagen när två hundar på andra sidan vägen kom rusande mot sitt staket och gjorde utfall mot henne och hon inte ens reagerade. Fast resten av promenaden skötte hon sig inte så bra vid hundmötena smiley.

Det kanske är på sin plats att man börjar dressera den där hunden igen eller så kanske det är lite mer aktivering är promenader som skulle göra susen för henne.

 • Kommentarer(1)//marinasblogg.wesstrom.se/#post6